ΑΕΚ

Το παρασκήνιο από το πάρτι του Βράνιες και η επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Το παρασκήνιο από το πάρτι του Βράνιες και η επόμενη μέρα της ΑΕΚ

O Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκάλυψε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 άγνωστες πτυχές από τα όσα έγιναν στο πάρτι του Βράνιες, αλλά και την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ.

Ο θόρυβος από τα όσα έγιναν στο πάρτι που διοργάνωσε ο Βράνιες δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει και σίγουρα θα απασχολήσει την επικαιρότητα της ΑΕΚ τα επόμενα 24ώρα, αφού όπως έγινε γνωστό οι πρωταγωνιστές του βίντεο θα τιμωρηθούν σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό των κιτρινόμαυρων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Ανατροπή και πέναλτι" ο Βαγγέλης Αρναούτογλου σχολίασε όλα όσα συνέβησαν στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τα όσα έγιναν, αλλά και στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ.

Αρχικά ανέλυσε το χρονικό των όσων συνέβησαν, αλλά και το πως διέρρευσε το βίντεο: "Μέσα από τον οργανισμό της ΑΕΚ αρχικά προέκυπτε ένα χαμήλωμα της κατάστασης, αλλά προς το βράδυ υπήρξε μία θέση ότι θα τιμωρηθούν οι παίκτες που συμμετείχαν σε αυτές τις εικόνες.

Το σκηνικό του συνθήματος ήταν ένα κομμάτι ενός βίντεο το οποίο τράβηξε ένας φίλος του Βράνιες, δημοσιογράφος, με σκοπό να το ανεβάσει στην ιστοσελίδα που εργάζεται για να δοθεί μία πιο life style εκδοχή της βραδιάς.

Στην ΑΕΚ αυτό που έχει ενοχλήσει είναι η εικόνα τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ενόχλησε το σύνθημα. Να θυμίσω ότι είχε προηγηθεί η επίσκεψη του Ίβιτς για τέτοια θέματα. Ο Ίβιτς δεν μπορούσε να αφήσει να περάσει έτσι αυτό και για αυτό προέκυψε η απόφαση της ομάδας να τηρηθεί ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας".

Φυσικά, στη συνέχεια ο Βαγγέλης Αρναούτογλου έδωσε και την προσωπική του χροιά που προκύπτει μέσα από το καθημερινό ρεπορτάζ για τα όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ: "Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι παίκτες είναι παραχαϊδεμένοι στην ΑΕΚ Ο Κωστένογλου ανέλαβε μία προβληματική κατάσταση, που έπρεπε να ισορροπήσει. Ήθελε να έχει τους Λιβάγια και Βράνιες ικανοποιημένους. Η ΑΕΚ αυτούς τους κανακεύει, πηγαίνει με τα νερά τους. Αυτό μπορεί να φέρει μία αναστάτωση στα αποδυτήρια. Είχαν χαθεί οι ισορροπίες το καλοκαίρι και τώρα γίνονται προσπάθειες να τις ξαναχτίσει ο οργανισμός

Από την άλλη δεν έχουμε να κάνουμε με τίποτα εγκληματίες. Ο Λιβάγια για παράδειγμα είναι αγαπητός στα αποδυτήρια. Δεν είναι κακό στοιχείο. Το ίδιο ισχύει και με τον Βράνιες. Το πάρτι το έκανε με τη χαρά να έρθουν όλοι. Ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι τα πάει καλά με όλους. Φυσικά έχει και ιδιοτροπίες και αυτό φαίνεται και στην καριέρα του".

Ακούστε όλα όσα είπε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου για την τιμωρία των παικτών της ΑΕΚ στον Sport24 Radio 103,3.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ