ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το μεγάλο ραντεβού για τον Καρέρα

ΑΕΚ: Το μεγάλο ραντεβού για τον Καρέρα

Ο Ιταλός εκπρόσωπος του Μάσιμο Καρέρα βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα θα γίνει ένα πολύ καθοριστικό ραντεβού για το μέλλον του προπονητή στην ΑΕΚ.

Στην Αθήνα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο ατζέντης του Μάσιμο Καρέρα, ο Ιταλός Αντρέα Ντ' Αμίκο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr,θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς και το διοικητικό ηγέτη αυτής Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε να μπει στην τελική ευθεία το θέμα του συμβολαίου για τον προπονητή που αναμόρφωσε την ΑΕΚ.

Δεν αποκλείεται το ραντεβού να γίνει απόψε το βράδυ, αν και αυτό θα εξαρτηθεί και από το πρόγραμμα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα είναι παρών στην κουβέντα.

Η έλευση του ατζέντη του Μάσιμο Καρέρα φυσικά δείχνει πως υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές, ώστε να καθίσουν γύρω από το ίδιο τραπέζι και να κλείσει το θέμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα για την ΑΕΚ. Δεν αποκλείεται η Ένωση να του προσφέρει συμβόλαιο για παραπάν από ένα χρόνο.

Να θυμίσουμε πως αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει κάνει συμφωνία με τον Καρέρα για έξι μήνες και υπάρχει ένα ακόμη συμβόλαιο υπογεγραμμένο στα συρτάρια της ΠΑΕ και από τις δύο πλευρές, το οποίο θα κατατεθεί το καλοκαίρι εφόσον όμως και οι δύο συμφωνούν να συνεχίσουν μαζί.

Υπάρχει δηλαδή μία ευχέρεια να σπάσουν τη συμφωνία. Υπάρχει και πέναλτι στο συμβόλαιο μάλιστα, 150 χιλιάδων ευρώ. Όποια πλευρά θέλει να σπάσει το συμβόλαιο, μπορεί να πει ότι εγώ πληρώνω και φεύγω.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ