ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το φλερτ με τον Άτζιτς

ΑΕΚ: Το φλερτ με τον Άτζιτς

Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ, Λούκα Άτζιτς είναι παίκτης που απασχόλησε την ΑΕΚ και το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο τότε δεν αποφασίστηκε η επένδυση των 800.000 ευρώ και πήγε στην Άντερλεχτ.

Τον Ιούνιο του 2018, ο 19χρονος τότε Σέρβος αριστερός εξτρέμ Λούκα Άτζιτς, είχε μπει για τα καλά στα ραντάρ της ΑΕΚ. Ακόμα και την κατάθεση επίσημης πρότασης στον Ερυθρό Αστέρα σκέφτονταν στην Ένωση, όταν στο κόλπο εμφανίστηκαν δύο βελγικές ομάδες, η Μπριζ και η Άντερλεχτ.

Η τιμή εκτοξεύτηκε, η δεύτερη πλειοδότησε και αγόρασε τον ποδοσφαιριστή, αντί 800.000 ευρώ. Χρήματα τα οποία οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έδιναν για έναν παίκτη που είχε πραγματοποιήσει μόλις την πρώτη γεμάτη επαγγελματική σεζόν της καριέρας του (2017-18) σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Σερβίας, με 29 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ συνολικά.

Ο ταχύτατος ντριμπλέρ και μπουκαδόρος Άτζιτς, πέρασε ωστόσο μια πολύ δύσκολη πρώτη σεζόν στο Βέλγιο, καθώς δεν κατάφερε να πείσει ώστε να του δοθεί η ευκαιρία έστω σε ένα επίσημο ματς με την πρώτη ομάδα της Άντερλεχτ, αν και βρέθηκε κάμποσες φορές στον πάγκο της, δίχως ωστόσο να χρησιμοποιηθεί ούτε ως αλλαγή.

Στην πατρίδα του θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο, ένα από τα σπουδαιότερα της χώρας, η ΑΕΚ θα τον ήθελε στο δυναμικό της και είναι δεδομένο ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Λυμπερόπουλος, πέραν της συζήτησης που είχε με τον αθλητικό διευθυντή της Άντερλεχτ Φρανκ Άρνεσεν, για τον Όγκνιεν Βράνιες, ρώτησε να μάθει και για την προοπτική του Άτζιτς και κατά πόσο θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα υπό τη μορφή δανεισμού, με οψιόν αγοράς.

Ο Δανός παράγοντας είναι σχετικά καινούργιος στην Άντερλεχτ, καθώς ανέλαβε το συγκεκριμένο πόστο τον περασμένο Ιανουάριο και ακόμα βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης της κατάστασης του κλαμπ, άρα και του έμψυχου υλικού της. Αν πάντως διαπιστωθεί ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για δανεισμό του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή με λογική οψιόν αγοράς, η ΑΕΚ θα ήθελε να δοκιμάσει την τύχη της με τον Άτζιτς, έναν παίκτη που αναγνωρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του σερβικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη:
Πέντε πράγματα που η ΑΕΚ οφείλει να επαναπροσδιορίσει
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ