ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το δίλημμα του Ουζουνίδη με Κρίστιτσιτς ενόψει ΠΑΣ

Red Star's Nenad Krsticic, left, and CSKA's Vasili Berezutski, right, CSKA's Bibras Natcho, centre, battle for the ball during the Europa League soccer match between CSKA Moscow and Red Star, in Moscow, Russia, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Red Star's Nenad Krsticic, left, and CSKA's Vasili Berezutski, right, CSKA's Bibras Natcho, centre, battle for the ball during the Europa League soccer match between CSKA Moscow and Red Star, in Moscow, Russia, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP

Ο Κρίστιτσιτς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους νέους του συμπαίκτες, αλλά ο Ουζουνίδης έχει δίλημμα. Το Sport24 έχει το ρεπορτάζ.

Με κριτήριο αποκλειστικά και μόνο την κρισιμότητα του αγώνα της Δευτέρας (14/1) με τον ΠΑΣ, τις αγωνιστικές ανάγκες της ΑΕΚ, αλλά ακόμα και όσα έδειξε ο Νέναντ Κρίστιτσιτς στην πρώτη κανονική του προπόνηση στα Σπάτα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έβαζε χωρίς δεύτερη σκέψη τον Σέρβο χαφ, ακόμα και στην βασική ενδεκάδα στα Γιάννενα. Όμως η αλήθεια είναι πως ο Εβρίτης τεχνικός θα πρέπει να λάβει υπ’ όψιν κι άλλες παραμέτρους, πριν πάρει την οριστική του απόφαση. Και κάπως έτσι προκύπτει δίλημμα στον Ουζουνίδη με την περίπτωση του Κρίστιτσιτς.

Είναι γεγονός πως ο Σέρβος μέσος, στην πρώτη του παρουσία στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης της ΑΕΚ, κέρδισε τις εντυπώσεις. Όλοι στα Σπάτα είχαν να λένε για την ποιότητα που έχει και στις κινήσεις του, αλλά και με την μπάλα στα πόδια του. Από την άλλη μεριά, η χθεσινή (11/1) πρώτη παρουσία του Κρίστιτσιτς στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς στην ΑΕΚ, ήταν και η πρώτη φορά που προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Και αυτό έχει την σημασία του. Άλλωστε το πρώτο που είχαν συζητήσει Κρίστιτσιτς και Ουζουνίδης, από την πρώτη μέρα του Σέρβου στα Σπάτα, ήταν η ανάγκη να ενσωματωθεί σταδιακά ο παίκτης στους ρυθμούς της ομάδας.

Βεβαίως ανάγκη έχει και η ΑΕΚ από την παρουσία του Κρίστιτσιτς στο ματς με τον ΠΑΣ. Ειδικά αν δεν τα καταφέρει να είναι έτοιμος ούτε και ο Γαλανόπουλος. Επίσης θέλει πολύ και ο Σέρβος χαφ να ντεμπουτάρει με τα κιτρινόμαυρα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ενώ το γεγονός πως προέρχεται από ένα γεμάτο με παιχνίδια πρώτο μισό της σεζόν, σημαίνει πως δεν του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός.

Στην πραγματικότητα ο Ουζουνίδης έχει πολλά που θα πρέπει να ζυγίζει, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, σε σχέση με την παρουσία του Κρίστιτσιτς στο ματς με τον ΠΑΣ. Έχει στην διάθεση του ακόμα δυο προπονήσεις για να δει την κατάσταση του Σέρβου. Το πιθανότερο είναι πως ο Ουζουνίδης θα συμπεριλάβει κανονικά τον Κρίστιτσιτς στην αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (13/1) στα Γιάννενα. Και ίσως χρειαστεί ακόμα και τις τελευταίες ώρες πριν την σέντρα, για να πάρει οριστική απόφαση.

ΑΕΚ: Λεπτή κιτρινόμαυρη γραμμή
ΑΕΚ: Ανεβάζει στροφές ο Κρίστιτσιτς, αμφίβολος ο Γαλανόπουλος

AP Photo/Alexander Zemlianichenko

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ