ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή στην Αθήνα ο Ολιβέιρα

Swansea City's Nelson Oliveira, right, vies for the ball with Newcastle United's Mike Williamson, left, during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Swansea City at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, April 25, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Swansea City's Nelson Oliveira, right, vies for the ball with Newcastle United's Mike Williamson, left, during the English Premier League soccer match between Newcastle United and Swansea City at St James' Park, Newcastle, England, Saturday, April 25, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

O Νέλσον Ολιβέιρα αναμένεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (19/07) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, ενώ στην τελική ευθεία έχει μπει κι η υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε.

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση των μεταγραφών του Νέλσον Ολιβέιρα και του Ντανιέλε Βέρντε για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος επιθετικός αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη (17/07) στην πατρίδα του για να μαζέψει τα πράγματά του και στη συνέχεια θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει με την Ένωση.

Τη Δευτέρα (15/07), οι ιθύνοντες της ΑΕΚ συνέχισαν την ανταλλαγή εγγράφων με τους εκπροσώπους του 27χρονου επιθετικού, διευθετώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν τα μπόνους επίτευξης στόχων, αλλά και τη ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία αναμένεται να αγγίξει τα 6.000.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΡΝΤΕ

Όσον αφορά στην υπόθεση του Βέρντε, οι διοικούντες τη Ρόμα ξεκαθάρισαν στους ατζέντηδες του 23χρονου εξτρέμ πως έχει επέλθει πλήρης συμφωνία με την ΑΕΚ για την παραχώρησή του. Γι' αυτό το λόγο, τους ζήτησαν να επικοινωνήσουν με την πλευρά της Ένωσης προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να υπάρξει πρόβλημα στις τελικές διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο τριών ετών με τους "κιτρινόμαυρους".

Photo Credits: AP Photo/Scott Heppell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φορ, εξτρέμ και ένα στόπερ για να κάνει τη διαφορά
Καρντόσο: "Δεδομένα θέλουμε ενίσχυση"
ΑΕΚ - Μακάμπι Νετάνια 1-1: Κυριαρχική και δημιουργική στην καλύτερή της εμφάνιση
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ