ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θρίλερ με τον προπονητή

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι μέρες περνούν και ο Ίλια Ίβιτς κορυφώνει τις επαφές του για να φέρει στην Αθήνα τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι δεν παρεκκλίνουν του στόχου τους που είναι η έλευση του νέου κόουτς να τελειώσει άμεσα.

Η ΑΕΚ προχωράει σε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, αυτό είναι 100% επιβεβαιωμένο από την επομένη κιόλας της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ποιο είναι όμως το update της κρίσιμης αυτής απόφασης που καλούνται να πάρουν οι άνθρωποι της Ένωσης για τρίτη φορά φέτος; Πάμε να βάλουμε το ρεπορτάζ σε μία σωστή σειρά.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει κορυφώσει τις επαφές του με στόχους της ΑΕΚ. Υπήρξε έντονη φημολογία πως η ομάδα θα είχε νέο προπονητή το βράδυ της Τρίτης (3/12), ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο έχει απομακρυνθεί σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις που έρχονται από τα κεντρικά του Αμαρουσίου.

Σαφώς, στο στρατόπεδο της ΑΕΚ υπάρχει πρεσάρισμα να τελειώσει το ζήτημα και ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων βρίσκεται σε τελική φάση επαφών με πρόσωπα που έχουν προκριθεί σε σύγκριση με όλους τους υπόλοιπους που έχουν γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες.

Όσον αφορά στον Ίλια Ίβιτς, ο Σέρβος ξέρει ότι ο χρόνος δεν είναι υπέρ του και γι' αυτό έχει εντείνει τις προσπάθειές του για τον διάδοχο του Κωστένογλου. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ θέλει να εξαντλήσει στο έπακρο τα περιθώρια με στόχο την καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε αυτές που έχουν προκύψει. Το ρεπορτάζ του Sport24.gr αναφέρει πως πρόκειται για δύο συγκεκριμένους προπονητές που βλέπει ο Ίβιτς τις τελευταίες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

AEK: Αυτός που περιμένει για τον πάγκο της

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ