ΑΕΚ

ΑΕΚ: Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Καρέρα

ΑΕΚ: Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Καρέρα

Ο Ιταλός Μάσιμο Καρέρα φτάνει την Παρασκευή (6/12) στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους στην ΑΕΚ και να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της. Προφορική συμφωνία με τον 55χρονο.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα αποτελέσει τον διάδοχο του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Ιταλός ταξιδεύει την Παρασκευή (6/12) στην Αθήνα, με σκοπό να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους. Ανάμεσα στον 55χρονο προπονητή και τον Ίλια Ίβιτς υπάρχει προφορική συμφωνία, η οποία θα "σφραγιστεί" με την άφιξή του στην Ελλάδα.

Το όνομα του Ιταλού κόουτς είχε ακουστεί για την ΑΕΚ και τον Σεπτέμβριο, ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Μιγκέλ Καρντόσο. Στο παρελθόν υπήρξε βοηθός του Αντόνιο Κόντε τόσο στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας, όσο και σε αυτόν της Γιουβέντους. Κατά τη θητεία του στη Σπαρτάκ Μόσχας μέτρησε 48 νίκες, 18 ισοπαλίες και 21 ήττες σε 87 παιχνίδια. Ως ποδοσφαιριστής ο Ιταλός αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Νάπολι, Γιουβέντους, Αταλάντα, Πεσκάρι και Μπάρι, ενώ αποσύρθηκε με τη φανέλα της Προ Βερσέλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρώσος Λεονίντ Σλούτσκι ζήτησε χρόνο από την ΑΕΚ, η οποία όμως δεν μπορούσε να τον περιμένει κι έτσι προχώρησε στη λύση του Καρέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Πάει για Μάσιμο Καρέρα
Χαλάει του Σλούτσκι στην ΑΕΚ: Ζήτησε χρόνο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ