ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θετικό report για Ιωαννίδη

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού, Φώτης Ιωαννίδης, είναι ένας από τους λίγους γηγενείς παίκτες που ενδιαφέρουν πραγματικά την ΑΕΚ και από αυτούς που έχει ξεχωρίσει ο Ίλια Ίβιτς.

Φορ περιοχής… Μία θέση που η ΑΕΚ είχε μόνιμα τα τελευταία χρόνια έναν εξαιρετικό βασικό γκολτζή (Αραούχο, Πόνσε, Ολιβέιρα), αλλά ουδέποτε βρήκε έναν δεύτερο εμπιστοσύνης , αφού το "project Γιακουμάκης", με εξαίρεση το τέρμα-μισό πρωτάθλημα που είχε πετύχει τον Φεβρουάριο του 2018 στο "Γ. Καραϊσκάκης», δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Η ΑΕΚ γενικότερα, έχει δείξει τα τελευταία 7 χρόνια, από την ημέρα δηλαδή που τα ηνία της ανέλαβε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ότι κάθε άλλο παρά αδιάφορη την αφήνουν οι ελπιδοφόροι γηγενείς ποδοσφαιριστές. Εχει δημιουργήσει... σχολή με άλλα λόγια. Στην κατηγορία αυτή ανήκει ο 20χρονος του Λεβαδειακού Φώτης Ιωαννίδης. Επιθετικός ο οποίος πέρασε από το μικροσκόπιο του Ίλια Ίβιτς και βγήκε από εκεί με άκρως θετικό πρόσημο.

Στην παρούσα φάση, προχωρημένες υποθέσεις δεν υφίστανται. Οι πληροφορίες πάντως του Sport24.gr αναφέρουν ότι προεργασία για το ενδεχόμενο απόκτησής του, έχει γίνει. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι ενήμερος για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να αποκτηθεί, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης γνωρίζει αρμοδίως για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Είναι μια από τις 3-4 περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που είναι ψηλά στη λίστα της Ένωσης.

Από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή πάντως, προκύπτει ότι ο Ιωαννίδης έχει γίνει αποδέκτης ενδιαφέροντος και από τον ΠΑΟΚ, ομάδα την οποία λέγεται ότι υποστηρίζει κιόλας από πιτσιρικάς. Το γεγονός αυτό ίσως να παίξει και τη δική του σημασία στην ιστορία, αν δηλαδή υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση και από τις δύο ομάδες, δίχως να επηρεάζει την τελική απόφαση το οικονομικό σκέλος, όσο το συναίσθημα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι 20 ετών και αγωνίζεται στον Λεβαδειακό από το καλοκαίρι του 2017, ως μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Χαλκίδας. Την περυσινή σεζόν, έπαιξε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία, σημειώνοντας 2 γκολ σε 17 αγώνες, ενώ την τρέχουσα σεζόν, μέχρι αυτή να διακοπεί, είχε σημειώσει 4 τέρματα σε 15 ματς της Super League 2. Είναι διεθνής με τρείς διαφορετικές μικρές εθνικές ομάδες (κ19, κ18, κ21).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ