ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θετική σε πρωτοβουλία της Λίγκας για συνάντηση των ιδιοκτητών των ΠΑΕ

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΕΛΤΙΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε συνάντηση των ιδιοκτητών όλων των ΠΑΕ με Μελισσανίδη, Σαββίδη. Η ΑΕΚ στο παρελθόν δεν έχει απουσιάσει ποτέ από θεσμικό κάλεσμα της Λίγκας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παρουσία του στο ΔΣ της Super League 1 εξέφρασε την επιθυμία του για συνάντηση όλων των ιδιοκτητών των ΠΑΕ του πρωταθλήματος, παρουσία των Δημήτρη Μελισσανίδη - Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

" Εγώ λοιπόν συμφωνώ σε μια συνάντηση πραγματικών ιδιοκτητών με τον κ. Σαββίδη, τον κ. Μελισσανίδη, ώστε πραγματικά να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε". Το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τη συγκεκριμένη πρόταση που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα το δούμε στο άμεσο μέλλον.

Όσον αφορά στην ΑΕΚ, το ερώτημα που προκύπτει τη δεδομένη στιγμή είναι αν θα ήταν θετική στο να κάτσει στο τραπέζι αυτό.

Βάσει παρελθοντικών κινήσεων, η Ένωση αν η Λίγκα συγκαλούσε θεσμικά κάτι τέτοιο, δεν έχει απουσιάσει ποτέ. Εάν κάναμε, λοιπόν, μία εκτίμηση για την παρουσία ή όχι των κιτρινόμαυρων, αυτή θα ήταν πως η ΑΕΚ θα ανταποκρινόταν θετικά σε πρωτοβουλία του συνεταιρισμού.

Η ΑΕΚ, πάντως, έχει μείνει εκτός της κόντρας που έχει προκύψει τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με τον Μηνά Λυσάνδρου στη θέση του προέδρου μπορεί ν' αποτελέσει και κάτι σαν τρίτος πόλος της συναίνεσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ