ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θέλει να τελειώνει με Βράνιες - Ινσούα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αρχίζει την προετοιμασία της τη Δευτέρα (10/08) για τη νέα σεζόν, ενώ την ίδια στιγμή περιμένει τις εξελίξεις στις υποθέσεις του Όγκνιεν Βράνιες και του Εμάνουελ Ινσούα.

H AEK αρχίζει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, καθώς τα δύο τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της ομάδας την Κυριακή (09/08) βγήκαν αρνητικά. Το απόγευμα της Δευτέρας (10/08) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση, ενώ σήμερα το πρωί και την Τρίτη, οι παίκτες θα περάσουν από τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή στο προσκήνιο παραμένουν οι υποθέσεις του Όγκνιεν Βράνιες και του Εμάνουελ Ινσούα. Η θέση του στόπερ και του αριστερού μπακ αποτελούν προτεραιότητα για τους Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα και εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά στον Αργεντινό μπακ, οι "κιτρινόμαυροι" περιμένουν την απάντησή του, έχοντας ως σκοπό να κλείσουν το θέμα θετικά ή αρνητικά μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή καθυστερεί να απαντήσει, με τους ανθρώπους της Ένωσης να θεωρούν πως περιμένει κάτι απ' το εξωτερικό. Ωστόσο, δεν πρόκειται να περιμένουν για πολύ, αφού θεωρούν πως του έχουν καταθέσει μία θελκτική πρόταση. Άλλωστε, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας οι δύο πλευρές ήταν μία "ανάσα" απ' τη συμφωνία, αλλά μέσα στο Σαββατοκύριακο παρατηρήθηκε μία στασιμότητα.

Την ίδια στιγμή, το... mind game μεταξύ Βράνιες και Άντερλεχτ συνεχίζεται, αφού οι Βέλγοι δεν θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερο, ενώ από την πλευρά του ο Βόσνιος στόπερ κάνει τα πάντα για να αποχωρήσει από την ομάδα και να επιστρέψει στην Ένωση. Μάλιστα, έστειλε... μήνυμα τόσο μέσω των social media όσο και στους διοικούντες την ΑΕΚ πως η υπόθεση αποδέσμευσής του είναι σε καλό δρόμο. Στόχος του 30χρονου αμυντικού είναι να βρεθεί τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ένωσης, λύνοντας τα χέρια του Μάσιμο Καρέρα.

Όπως και να 'χει, η Ένωση έχουν στόχο να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός στόπερ μέσα στο επόμενο διάστημα, δουλεύοντας και εναλλακτικές περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα, κανονικά στην "πρώτη" της ΑΕΚ θα βρίσκονται τα μεταγραφικά αποκτήματα, Μπράιτ Ενομπακάρε, Πέταρ Καρακλάγιτς και Γιάννης Ιατρούδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ