ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θέλει να κρατήσει τον… αέρα της

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αναλύει τον λόγο που η ΑΕΚ πηγαίνει στο σημερινό (23/1-17.15) ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο Ολυμπιακό Στάδιο, με όλα τα βαριά της όπλα.

Υπό κανονικές συνθήκες, το σημερινό (23/1-17.15) ματς κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, θα ήταν μια πρώτης τάξεως για ροτέισον, ακόμα και ευρύ. Όμως οι συνθήκες στην ΑΕΚ, μετά την αγωνιστική κρίση του Νοέμβρη, έχουν πάψει να είναι κανονικές.

Εξ ου και η διαφαινόμενη επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, να πάει σ’ αυτό το ματς, μ’ όλα τα βαρέα όπλα. Και με μια ενδεκάδα που δεν θα διαφέρει και πολύ, μ’ αυτή που συνήθως επιλέγει για τα ματς πρωταθλήματος.

Γι αυτή την επιλογή του Ουζουνίδη, υπάρχουν μια σειρά από λόγοι. Από το γεγονός πως η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στο πρώτο ματς στα Χανιά δεν έχει «κλειδώσει» την πρόκριση, μέχρι την ανάγκη να μην παίρνει ρίσκα σ’ έναν θεσμό που η κατάκτηση του τροπαίου συνιστά πλέον πρώτο στόχο.

Ωστόσο ο πιο σημαντικός λόγος που η ΑΕΚ θα πάει στο σημερινό ματς με την πιο… δυνατή ενδεκάδα της, είναι πως θέλει να κρατήσει τον «αέρα» που έχει πάρει από τις τελευταίες νίκες. Η Ένωση έχει ανάγκη να συνεχίσει το σερί των καλών αποτελεσμάτων και των πειστικών εμφανίσεων. Ακόμα και σ’ ένα ματς κυπέλλου με αντίπαλο τον Κισσαμικό.

Επομένως στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ σήμερα, θα είναι και ο Πόνσε και ο Μπακασέτας, θα επιστρέψει ο Μπογέ, ενδεχομένως να βρίσκεται και Μάνταλος, θα ντεμπούταρει ο Κρίστιτσιτς. Και γενικώς, με εξαίρεση τον Μπάρκα, τον Τσιγκρίνσκι και πιθανόν και τον Λιβάγια, όλοι οι υπόλοιποι της σημερινής ενδεκάδας, θα είναι οι «βασικοί».

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ