ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θέλει Μπα για την άμυνα

ΑΕΚ: Θέλει Μπα για την άμυνα

Ο 28χρονος Σενεγαλεζος κεντρικός αμυντικός, Αμπντουλαγέ Μπα, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της ΑΕΚ για τη θέση του στόπερ. (VIDEO)

Κεντρικό αμυντικό με μπόι 1,97, δύναμη και ικανότητα στον αέρα έχει εισηγηθεί στην κιτρινόμαυρη διοίκηση ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός Αμπντουλαγέ Μπα φιγουράρει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ΑΕΚ βρίσκεται.

Ενας αμυντικός τον οποίο ο Μιγκέλ Καρντόσο γνωρίζει καλά από το πέρασμα του από την Πόρτο και άλλες πορτογαλικές ομάδες που έχει αγωνιστεί (Γκιμαράες, Ακαντέμικα, Σπόρτιγκ Κοβίγια).

Εχει ακριβώς τα στοιχεία που λείπουν από την αμυντική γραμμή της ομάδας. Είναι ψηλός, πολύ καλός στον αέρα (1,97 ύψος), παίζει ως αριστερός στόπερ αν και δεξιοπόδαρος, ποδοσφαιριστές με εμπειρίες και σε πολύ καλή ηλικία.

Στα 28 του έχει συλλέξει εμπειρίες από πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου, καθώς εκτός από την Πόρτο και παλαιότερα τη Φενέρμπαχτσέ, πέρυσι αγωνίστηκε στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν με την Ράγιο Βαγεκάνο, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να πατήσει στο γεγονός ότι η ομάδα του θέλει να τον παραχωρήσει και βρίσκεται σε συζητήσεις τόσο με το ισπανικό κλαμπ, όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Πάρτε μία γεύση από τον Σενεγαλέζο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ