ΑΕΚ

ΑΕΚ: Θέλει και τον Ολιβέιρα η Γουλβς

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον Ολιβέιρα, αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση, όπως ανέφερε στον Sport24 Radio 103,3 ο Βαγγέλης Αρναούτογλου. (AUDIO)

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από τη Super League ετοιμάζει η Γουλβς καθώς δεν έχει στο στόχαστρο της μόνο τον Ντανιέλ Ποντένσε όπως αποκάλυψε ο Sport24 Radio 103,3 και ο Ευάγγελος Μίχος αλλά και τον Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου ανέφερε στον Sport24 Radio 103,3 πως στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι για το ενδιαφέρον της ομάδας από την Αγγλία για τον έμπειρο επιθετικό αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση. Τόνισε όμως ότι στην ΑΕΚ βρίσκονται εν αναμονής αυτής.

Θα πρέπει να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ έχει βάλει οψιόν αποχώρησης στον Πορτογάλο επιθετικό, όταν τον απέκτησε ως ελεύθερο το περσινό καλοκαίρι, το οποίο φτάνει τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ. Εκ των οποίων το 10% (650.000 ευρώ) ανήκει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Κάτι που σημαίνει πως η Γουλβς αν καταθέσει αυτό το ποσό, οι "κιτρινόμαυροι" δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Αν όμως έρθει επίσημη πρόταση με λιγότερα χρήματα, θα πρέπει η ΑΕΚ να δώσει τη συγκατάθεση της για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ