ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Τέσσερα προβλήματα για τον Ουζουνίδη

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τέσσερα ονόματα στο ιατρικό δελτίο, η προπόνηση της ΑΕΚ. Πρόβλημα τραυματισμού και για τον Οικονόμου από το ματς με την ΑΕΛ.

Ήδη πριν καν ταξιδέψει η ΑΕΚ στην Λάρισα για το ματς με την ΑΕΛ, είχε τα προβλήματα με τον Πέτρο Μάνταλο και τον Άλεφ. Όμως από το «Κάμπο» η Ένωση επέστρεψε με δυο επιπλέον ζητήματα τραυματισμών. Εκτός από τον Μιχάλη Μπακάκη, που όπως ήδη διαβάσατε στοSport24, υποφέρει από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, με πρόβλημα γύρισε και ο Μάριος Οικονόμου.

Ο διεθνής στόπερ έχει μια κάκωση στον δεξιό αγκώνα και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Πάντως είναι και για τον Οικονόμου δύσκολο να προλάβει το ματς της Κυριακής (23/12) με τον Λεβαδειακό. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπακάκη, που την Δευτέρα (17/12) έκανε μόνο θεραπεία.

Όσο για τον Μάνταλο και τον Άλεφ, στην προπόνηση της Δευτέρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Και στις επόμενες μέρες θα φανεί αν υπάρχει η δυνατότητα να προλάβουν να είναι εγκαίρως έτοιμοι, για να τεθούν στην διάθεση του Ουζουνίδη για το ματς με τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ