ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος ο Μοράν από την Ένωση

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερίκ Μοράν θ' αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τη λύση της συνεργασίας τους.

Βρέθηκε η λύση για να αποχωρήσει από την ΑΕΚ ο παραγκωνισμένος Ερίκ Μοράν ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους έως το 2021.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν υπολογιζόταν εδώ και καιρό. Έγιναν προσπάθειες να φύγει αλλά τη χρυσή τομή οι δύο πλευρές δεν μπορούσαν να την βρουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μοράν έχει στα χέρια του χαρτί από την ΑΕΚ ότι είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποιο κλαμπ επιθυμεί μέχρι και να κάνει προπονήσεις με άλλη ομάδα.

Ο παίκτης ουσιαστικά δεν ανήκει στους κιτρινόμαυρους, αλλά η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας θα γίνει αργότερα όταν και πέσουν οι υπογραφές της λύσης.

Το έγγραφο που δόθηκε στον Μοράν δεν είναι η ελευθέρας του ως παίκτη. Απλά, ο Ισπανός έχει πάρει το δικαίωμα από την Ένωση να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, να δοκιμαστεί και να προπονείται παράλληλα μέχρι να μείνει και τυπικά ελεύθερος.

Ο Ερίκ Μοράν κατά την παρουσία του στους κιτρινόμαυρους έγραψε 19 συμμετοχές με ένα γκολ, μία ασίστ και αμειβόταν με ένα ποσό κοντά στις 300.000 ευρώ ανά έτος. Τον Ιανουάριο του 2019 η ΑΕΚ τον παραχώρησε ως δανεικό στην Μάλαγα (οκτώ συμμετοχές), αλλά ο 28χρονος δεν κατάφερε να στεριώσει εκεί και επέστρεψε στην Αθήνα το καλοκαίρι.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΟΥ SPORT24 RADIO 103,3

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ