ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τέλος με Πογέτ, εξετάζει Τζούκιτς

Valencia coach Miroslav Djukic looks on before the Guinness International Champions Cup soccer match against Inter Sunday, Aug. 4, 2013, in East Rutherford, N.J.. (AP Photo/Bill Kostroun)
Valencia coach Miroslav Djukic looks on before the Guinness International Champions Cup soccer match against Inter Sunday, Aug. 4, 2013, in East Rutherford, N.J.. (AP Photo/Bill Kostroun) AP

Η περίπτωση του Γκουστάβο Πογέτ για την ΑΕΚ έπεσε στο κενό και η Ένωση στρέφεται σε άλλες λύσεις για τη θέση του προπονητή. Μία από αυτές είναι του 53χρονου Σέρβου Μίροσλαβ Τζούκιτς.

Δεν προχωρά η λύση Γκουστάβο Πογέτ για την ΑΕΚ. Η προοπτική της επιστροφής του Ουρουγουανού στον πάγκο της Ένωσης οδηγήθηκε σε "ναυάγιο". Όχι για λόγους οικονομικούς, περισσότερο επειδή δεν πείστηκε από το πρότζεκτ που του παρουσιάστηκε.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου στρέφονται πλέον σε άλλες λύσεις. Μία από αυτές είναι εκείνη του Μίροσλαβ Τζούκιτς, ο οποίος εργάστηκε από τον Ιούνιο του 2017 μέχρι τον Αύγουστο του 2018 στην Παρτιζάν. Είχαν προηγηθεί η U21 της Σερβίας, η Μουσκρόν, η Χέρκουλες, η Ρεάλ Βαγιαδολίδ, η Βαλένθια, η Κόρντομπα και η Αλ Σαμπάμπ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Με τον 53χρονο Σέρβο έχει γίνει μια επαφή και είναι μία περίπτωση που εξετάζεται. Ως ποδοσφαιριστής ο Τζούκιτς αγωνίστηκε στην πατρίδα του σε Macva και Rad, ενώ ακολούθησαν Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Βαλένθια και Τενερίφη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: 00:30 τελείωσε ο Καρντόσο, 00:40 οι παίκτες πίστεψαν στην πρόκριση
Ταπεινωτικός αποκλεισμός για ΠΑΟΚ, έβγαλε αντίδραση η ΑΕΚ
Build up is a... bitch
Οικονόμου: "H ομάδα πέρασε δύσκολα, συνέβησαν διάφορα"
Μπακάκης: "Άλλαξε η ψυχολογία των παικτών, δώσαμε τα πάντα"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ