ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τελείωσε του Σιμάο

Benfica's Eduardo Salvio, from Argentina, tussles for the ball with Arouca's David Simao, foreground, during a Portuguese league soccer match between Benfica and Arouca at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Sunday, Oct. 5, 2014. (AP Photo/Francisco Seco)
Benfica's Eduardo Salvio, from Argentina, tussles for the ball with Arouca's David Simao, foreground, during a Portuguese league soccer match between Benfica and Arouca at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Sunday, Oct. 5, 2014. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται πλέον ο Νταβίντ Σιμάο, καθώς έως το Σάββατο θα είναι στην Αθήνα για να υπογράψει και να περάσει ιατρικές εξετάσεις.

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νταβίντ Σιμάο από την Αντβέρπ στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος χαφ θα αφιχθεί έως το Σάββατο στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο διετούς ή τριετούς συνεργασίας με την Ένωση.

Από Δευτέρα θα συνεχιστούν οι αφίξεις με τους Ζεράλντες και Ντέλετιτς προκειμένου να υπογράψουν συμβόλαια και να ανακοινωθούν επίσης, οπότε η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει (μέχρι να μεταβεί η ομάδα στο Κίελτσε, όπου θα φανεί τι άλλο θα χρειαστεί εκτός από φορ), αφορά στην απόκτηση ενός εξτρέμ, τον οποίο η ΑΕΚ έχει εντοπίσει και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του.

Εως σήμερα η Ένωση έχει κλείσει επτά παίκτες, συγκεκριμένα τους Ντέλετιτς, Αθανασιάδη, Σαμπανάτζοβιτς, Παουλίνιο, Ζεράλντες, Σιμάο και Βράνιες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ