ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Τελειώνει με Κρίστιτσιτς και… συνεχίζει

PSG forward Neymar Neymar, right, controls the ball as Red Star's Nenad Krsticic looks on during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Κρίστιτσιτς AP

Η ΑΕΚ δεν σκοπεύει να κλείσει με τον Κρίστιτσιτς, τις μεταγραφικές αναζητήσεις της, στην χειμερινή αγορά. ΤοSport24 αναλύει τις «κιτρινόμαυρες» μεταγραφικές σκέψεις

Η αλήθεια ως προς την μεταγραφική… λειτουργία της ΑΕΚ, είναι πως όλο το βάρος έχει δοθεί στην ολοκλήρωση της υπόθεσης του Νέναντ Κρίστιτσιτς. Άλλωστε η συμφωνία με τον ίδιο τον 28χρονο χαφ που θα ενεργοποιηθεί από το καλοκαίρι (και την οποία πλέον στη Σερβία θεωρούν δεδομένη), δεν αρκεί στην Ένωση.

Επιδιώκουν στην ΑΕΚ να τα βρουν και με τον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου ο Κρίστιτσιτς να φορέσει τα κιτρινόμαυρα από τώρα τον Γενάρη. Και αυτό αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα. Όμως η απόκτηση του Σέρβου χαφ, δεν πρόκειται να είναι η μοναδική κίνηση της ΑΕΚ στην χειμερινή αγορά.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση. Χωρίς βεβαίως το «ψάχνει», να είναι απαραίτητο πως θα μετατραπεί σε «βρίσκει» και πολύ περισσότερο σε «κλείνει». ΤοSport24 αναλύει τις μεταγραφικές σκέψεις της ΑΕΚ

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΧΑΦ

Ο Κρίστιτσιτς είναι το «οκταροεξάρι» που η ΑΕΚ έχει απόλυτη ανάγκη. Πρόκειται για μια μεταγραφική εκκρεμότητα, που η Ένωση την… κουβαλά ήδη από το καλοκαίρι. Ωστόσο στην πορεία, οι εξελίξεις με την υπόθεση του Σιμόες, πρόσθεσαν μια ακόμα ανάγκη στα χαφ. Περισσότερο στην θέση του «κόφτη». Και για μια τέτοια κίνηση θα ψαχτεί η ΑΕΚ. Ήδη άλλωστε από τον Νοέμβρη, η Ένωση κτύπησε την πόρτα τηςMCAlgerγια τον Αλιού Ντιέγκ. Μπορεί η πρώτη πρόταση να απορρίφθηκε, όμως δημοσιεύματα από την Αλγερία και κυρίως από τη Γαλλία και το έγκυροFrance Football, κρατούν την ΑΕΚ στο παιχνίδι για τον 21χρονο χαφ από το Μάλι. Ενώ γενικώς η Ένωση φαίνεται να ψάχνεται στην χειμερινή αγορά, για έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Ντιέγκ.

ΕΝΑΣ ΕΞΤΡΕΜ

Στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ το κοίταξε για μια επιπλέον κίνηση στα άκρα της επίθεσης. Επιπλέον της απόκτησης του Γιαννιώτα. Εξ ου και η προσπάθεια που έγινε, αλλά δεν τελεσφόρησε, με τον Νάρσινγκ. Όπως και να έχει, προφανώς από το καλοκαίρι στην ΑΕΚ είχαν εντοπίσει ανάγκη ενίσχυσης στα «φτερά». Πολλώ δε μάλλον τώρα, που δεν υπάρχει στην αγωνιστική εξίσωση ο Τάσος Μπακασέτας, που ήταν από τις βασικές επιλογές για τα άκρα της επίθεσης. Επομένως η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά και για εξτρέμ. Εξάλλου πριν από μερικές εβδομάδες, οι Σουηδοί αποκάλυψαν πρόταση για τον Πέτερσον της Χέρακλες, αλλά έκανε πίσω στις απαιτήσεις των Ολλανδών που έφταναν τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο στην Ένωση εξακολουθούν να ρίχνουν ματιές στην χειμερινή αγορά, για μια καλή περίπτωση εξτρέμ.

Η ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΣΗ

Η ΑΕΚ δεδομένα έχει συγκεκριμένες ανάγκες που θέλει να καλύψει στην χειμερινή μεταγραφικό περίοδο. Όμως η Ένωση έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε διαδικασία προγραμματισμού και για τη νέα σεζόν. Υπό αυτό το πρίσμα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο μιας έξτρα κίνησης στην χειμερινή αγορά, που θα έχει ορίζοντα και το κτίσιμο της ομάδας της νέας σεζόν. Όπως για παράδειγμα του Ιατρούδη του Εργοτέλη, που όπως έχετε διαβάσει ήδη στοSport24, έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ με το ταλέντο του. Ή όπως του Παναγιώτη Κονέ, που όσο είναι ελεύθερος, πάντα παραμένει στα υπ’ όψιν.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ