ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ταξίδι για προπονητή ο Ίλια Ίβιτς

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΟΡΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Ίβιτς πέταξε για το εξωτερικό την Τετάρτη (4/12), γεγονός που μαρτυράει την προσπάθεια που έχει κορυφωθεί από τον τεχνικό διευθυντή για να τελειώσει το θέμα του κόουτς στην ΑΕΚ.

Πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς βρίσκεται αυτές τις ώρες στο εξωτερικό και πιθανότατα στην Ιταλία ή την Ολλανδία, προφανέστατα για να έχει συζητήσεις με τον προπονητή που έχει προκρίνει ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους του Νίκου Κωστένογλου.

Όπως διαβάσατε από την Τρίτη (3/12), στον κιτρινόμαυρο οργανισμό παίζεται ένα θρίλερ όσον αφορά στον νέο προπονητή της ομάδας. Ο χρόνος πιέζει και ο Ίβιτς έχει πατήσει το γκάζι στο φουλ, έχει κορυφώσει τις διαπραγματεύσεις για να φέρει στα Σπάτα τον τεχνικό που έχει ξεχωρίσει και προσπαθεί.

Και προφανέστατα το ταξίδι που πραγματοποίησε την Τετάρτη, έγινε με στόχο να επιστρέψει στην Ελλάδα με συμφωνία στα χέρια του. Αποτελεί γεγονός, επίσης, ότι ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής προσπαθεί να φέρει έναν προπονητή να τον πείθει, θέλει να κάνει το διαφορετικό και παίρνει το χρόνο που απαιτείται για κλειδώσει τον κατάλληλο στα δικά του μάτια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ