ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μεταγραφικό ταξίδι Ίβιτς στην Ιταλία

EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίλια Ίβιτς πέταξε το πρωί της Τετάρτης (16/10) για την Ιταλία και την Ρώμη συγκεκριμένα. Προφανώς ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ έκανε το ταξίδι για μεταγραφικό σκοπό είτε αυτό σημαίνει αγορά, είτε πώληση.

Ταξίδι αστραπή είχε προγραμματισμένο για την Τετάρτη (16/10) ο Ίλια Ίβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ πέταξε για την Ιταλία και συγκεκριμένα για την Ρώμη.

Ο Σέρβος, προφανώς πήγε στην Αιώνια Πόλη για να τρέξει κάποια από τ' ανοιχτά ζητήματα της ομάδας. Μην ξεχνάμε ότι όπως έγινε γνωστό και στη συνάντηση του Ίβιτς με τους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Ένωσης, υπάρχει διάθεση το σύνολο να ενισχυθεί σε βάθος χρόνου στη θέση του στόπερ (αριστεροπόδαρος), του εξτρέμ και του μέσου με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες. Πάντα, στο κάδρο υπάρχουν και οι πωλήσεις, διότι αυτός είναι ένας τομέας που η Ένωση 100% θέλει ν' αναπτύξει με τον δικτυωμένο Ίβιτς στο τιμόνι.

Επισημαίνουμε ότι ο Ίβιτς δεν θα συμπληρώσει καν 24 ώρες παρουσίας στην Ιταλία. Η επιστροφή του τεχνικού διευθυντή των κιτρινόμαυρων αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης. O Ίλια Ίβιτς, επίσης, είναι γνωστό ότι στις επαφές του περιέχει δυνατά ονόματα ανθρώπων που κάνουν μεταγραφικά deal στην γειτονική χώρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ