ΑΕΚ

AEK: Τα βρήκε με Ρίο Άβε ο Ζεράλντες

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσίκο Ζεράλντες σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr τα έχει βρει με τη Ρίο Άβε και περιμένει να λυθεί ο δανεισμός του από τη Σπόρτινγκ στην ΑΕΚ για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ήταν φανερό εδώ και καιρό ότι ο Τσίκο Ζεράλντες δεν υπολογιζόταν από την ΑΕΚ. Ο 24χρονος Πορτογάλος μέσος παραχωρήθηκε κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο δανεικός από τη Σπόρτινγκ στην Ένωση κατόπιν εισήγησης του συμπατριώτη του πρώην προπονητή της ομάδας, Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά ουδέποτε έπεισε ότι μπορεί να σταθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο Τσίκο Ζεράλντες τα έχει βρει σε όλα με τη Ρίο Άβε για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί άκρη ανάμεσα στα λιοντάρια και την ΑΕΚ ώστε να τερματιστεί ο δανεισμός του στους κιτρινόμαυρους και γυρίσει πίσω στην Πορτογαλία.

Ο Ζεράλντες έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με τη φανέλα της Ρίο Άβε - τη σεζόν 2017/18 - ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ. Στην ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας ουδέποτε καθιερώθηκε καθώς παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Μορεϊρένσε, Ρίο Άβε, Άιντραχτ και τώρα ΑΕΚ.

Έχει αγωνιστεί σε τρία ματς με την ΑΕΚ, κόντρα σε ΑΕΛ, Λαμία και Ξάνθη στο πρωτάθλημα και σε τρία στα προκριματικά του Europa League κόντρα σε Κραϊόβα και Τράμπζονσπορ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ