ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Τα βρήκαν Τσόσιτς και Χουλτ μετά το επεισόδιο στην "Allianz Arena"

CHAMPIONS LEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσόσιτς και ο Χουλτ τα είπαν και τα βρήκαν στα αποδυτήρια του "Allianz Arena" και ζήτησε συγγνώμη ο ένας στον άλλον. Η τοποθέτηση του Σουηδού μπακ. (VIDEO)

Η αλήθεια είναι πως η κίνηση του Ούρος Τσόσιτς προς τον Νίκλας Χουλτ κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με την Μπάγερν, έριξε "σκιά" στην εμφάνιση της ΑΕΚ στο Μόναχο.

Όμως ο Σέρβος στόπερ έσπευσε στα αποδυτήρια να βρει τον Σουηδό μπακ και να λύσουν την παρεξήγηση. Άλλωστε και δημοσίως ο Τσόσιτς ζήτησε συγγνώμη και από τον συμπαίκτη του και από την ομάδα και από τους οπαδούς. Κάτι ωστόσο που πρώτα είχε κάνει σε τετ α τετ με τον Χουλτ.

Οι δυο τους τα είπαν και τα βρήκαν. Μάλιστα και ο Σουηδός ζήτησε συγγνώμη από τον Σέρβο. Άλλωστε όπως παραδέχθηκε ο Χουλτ, μιλώντας στη σουηδική εφημερίδα "Aftonbladet", είπε και αυτός κάποια… λόγια στον Τσόσιτς.

"Ανταλλάξαμε κάποια λόγια μεταξύ μας. Είχαμε μία διαφωνία. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν κατά την διάρκεια μιας αναμέτρησης μες το γήπεδο. Μιλήσαμε μετά το παιχνίδι. Στο βίντεο δείχνει χειρότερο από ότι ήταν στην πραγματικότητα.

Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είπαμε. Φωνάξαμε ανόητα πράγματα ο ένας τον άλλον. Είναι πράγματα που συμβαίνουν μέσα σε ένα γήπεδο. Όταν παίζεις απέναντι στην Μπάγερν δεν κουράζονται μόνο τα πόδια, αλλά και το μυαλό. Ζητήσαμε συγγνώμη ο ένας στον άλλον μετά το τέλος του ματς".

Θυμηθείτε τι συνέβη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ