ΑΕΚ: Τα Σπάτα γέμισαν χαμόγελα από προσφυγόπουλα

Με παιδικά χαμόγελα από προσφυγόπουλα γέμισε το προπονητικό κέντρο των Σπάτων και η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της ΑΕΚ θα είναι πολύ ξεχωριστή.

Η ΑΕΚ το έχει αποδείξει πολλές φορές, πως τιμά τις προσφυγικές της ρίζες, έχοντας ανοικτή την αγκαλιά της για όλους τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά. Και αυτή η "κιτρινόμαυρη" αγκαλιά, άνοιξε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Παιδιά από το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα, βρέθηκαν χθες(18/12) στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές και τον Μαρίνο Ουζουνίδη και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Και γέμισαν χαμόγελα τα Σπάτα. Μάλιστα τα προσφυγόπουλα συμμετείχαν στην πολύ ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη φωτογράφηση που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

"Πρόκειται για δική μας τιμή η παρουσία παιδιών μεταναστών και προσφύγων στα Σπάτα γιατί ταυτίζεται με την προσφυγική καταγωγή της δική μας ομάδας και με τις ιστορικές μας καταβολές", ήταν το μήνυμα της ΑΕΚ. 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πανωλεθρία: Είδαμε τον τελικο της Eurovision

Μια κριτική αποτίμηση του σόου, της ψηφοφορίας και της σημασίας του φετινού διαγωνισμού για την ιστορία της Eurovision.

Τόσο, λοιπόν, πρέπει να διαρκεί το σεξ

Οι ερευνητές απευθύνθηκαν στις γυναίκες, εκείνες απάντησαν, εμείς κάναμε τα μαθηματικά και παραθέτουμε τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

PODCAST ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

I Pod This Game: Ετοιμάστε βαλίτσες για NBA Finals με Αντετοκούνμπο

Χάρης Σταύρου - Δημήτρης Σκούρτας χαρακτηρίζουν τους Μπακς φαβορί για τους NBA Finals και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στο μυαλό του Κρίσταπς Πορζίνγκις.