ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα πλάνα του Καρέρα για το ματς με την Λαμία

ΑΕΚ: Τα πλάνα του Καρέρα για το ματς με την Λαμία
EUROKINISSI

Με σχήμα 4-3-3 και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην κορυφη της επίθεσης αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία ο Μάσιμο Καρέρα. Οι σκέψεις του Ιταλού για την 11άδα.

Μετά από την πρόκριση εις βάρος της Σεντ Γκάλεν με το 1-0 στην Ελβετία την περασμένη Πέμπτη, η ΑΕΚ έχει ένα τελευταίο εμπόδιο να ξεπεράσει, αυτό της Βόλφσμπουργκ που θα αντιμετωπίσει σε μονό ματς στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη, ώστε να κλείσει θέση για τους ομίλους του Europa League.

Ωστόσο, πριν από το ματς-πρόκληση απέναντι στην ομάδα της Bundesliga, η Ένωση καλείται να επιστρέψει για λίγο στην ελληνική πραγματικότητα και να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Λαμία στο ΟΑΚΑ ώστε να κάνει το "2 στα 2" στην εκκίνηση της φετινής Super League Interwetten.

Με βάση τις δοκιμές που έχει κάνει ο Μάσιμο Καρέρα, οι κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας με σύστημα 4-3-3.

Ο Τσιντώντας θα είναι κάτω από την εστιά, στο δεξί άκρο ο Μπακάκης -από τη στιγμή που ο Βασιλαντωνόπουλος έχει παίξει δύο ματς και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού με την Βόλφσμπουργκ- και στο αριστερό ο Λόπες για να ξεκουραστεί ο Ινσούα, ενώ Χνιντ και Σβάρνας θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο για να μείνει έξω ο Τσιγκρίνσκι.

ΑΕΚ: Τα πλάνα του Καρέρα για το ματς με την Λαμία
EUROKINISSI

να τον αφήνει εκτός αποστολής περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Όσον αφορά στα φτερά της επίθεσης, ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να αγωνιστεί στα δεξιά κάνοντας ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε αγώνα πρωταθλήματος ενώ αριστερά θα παίξει ο Λιβάγια, εκτός αν επιλέξει ο Ιταλός τεχνικός να τον ξεκουράσει οπότε θα διεκδικήσουν τη θέση του οι Αλμπάνης και Ενομπακάρε.

Εναλλακτικά, υπάρχει και το σενάριο να παραταχθεί η ΑΕΚ με διάταξη 4-2-3-1, κάτι που δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.

Σε μία τέτοια περίπτωση, ο κίπερ και η τετράδα της άμυνας θα είναι οι ίδιοι όπως και στο 4-3-3, οι Σιμόες - Κρίστισιτς θα πάρουν θέση στον άξονα, ο Μάνταλος θα πάει αριστερά στην επίθεση και ο Γκαρσία στα δεξιά, ενώ ένας εκ των Λιβάγια ή Ενομπακάρε θα παίξει πίσω από τον Ανσαριφάρντ που θα έχει το ρόλο του φουνταριστού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ: Χωρίς Ολιβέιρα κόντρα στη Λαμία
Ινσούα: "Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ