ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα ανοικτά μέτωπα με Βράνιες και Λιβάγια

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ περιμένει να μείνει ελεύθερος ο Όγκνιεν Βράνιες από την Άντερλεχτ, ωστόσο κάνει και δεύτερες σκέψεις για την άμυνα. Καμία κρούση στην Ένωση από τη Φενέρμπαχτσε για Μάρκο Λιβάγια παρά τα δημοσιεύματα των Τούρκων.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (3/9) την πώληση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού, Μάριου Οικονόμου, στην Κοπεγχάγη αντί 1.000.000 ευρώ και πλέον αναμένει τις εξελίξεις στο μέτωπο του Όγκνιεν Βράνιες.

Η στάση της Ένωσης είναι ξεκάθαρη καθώς η επιστροφή του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού ενδέχεται να γίνει μόνον εφόσον μείνει ελεύθερος από την Άντερλεχτ. Ο 30χρονος στόπερ πιέζει την ομάδα των Βρυξελλών, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει βρεθεί λύση στο ζήτημα.

Σε κάθε περίπτωση στον Δικέφαλο δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν για τον Βράνιες, εάν δεν απεμπλακεί από τη βελγική ομάδα. Επικρατούν, όμως, και δεύτερες σκέψεις. Εντός της ομάδας υπάρχει η τάση που θέλει την ΑΕΚ να προχωρά με τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς του ρόστερ (Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χνιντ και Λάτσι) στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και να επαναξιολογηθεί η κατάσταση μετά τα πρώτα ματς ενόψει και της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Μπορεί στην Τουρκία να οργιάζει η φημολογία περί πρότασης της Φενέρμπαχτσε για τον Μάρκο Λιβάγια, ωστόσο στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ δεν έχει φθάσει πρόταση από την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κροάτη για την ανανέωση της συνεργασίας τους και θέλει να κλείσει κι αυτό το μέτωπο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δημάτος για Οικονόμου: "Ο συνολικός οργανισμός της ΑΕΚ τον αδίκησε"
ΑΕΚ: Ο στόχος είναι να κάνει ο Λάτσι +20 ματς φέτος

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ