ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στόχος η Λαμία για Μάνταλο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Δευτέρα (25/3) με τον Χιμένεθ να περιμένει την ανάκαμψη του αρχηγού της ομάδας, Πέτρου Μάνταλου.

Φως στον ορίζοντα με τους τραυματισμούς στην ΑΕΚ φέρνει ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος αναμένεται να προπονηθεί κανονικά την ερχόμενη Δευτέρα (25/3), όταν και η ομάδα θα επιστρέψει στην προετοιμασία της μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Χιμένεθ στους παίκτες την Παρασκευή (22/3).

Ο κάπτεν της Ένωσης ταλαιπωρήθηκε αρκετά από ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο που υποχωρεί φυσικά και έτσι υπάρχουν ελπίδες ο 28χρονος στο ματς με τον Παναιτωλικό στις 31/3 να πάρει χρόνο συμμετοχής. Στόχος βέβαια της πρωταθλήτριας και του ποδοσφαιριστή είναι το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία στις 3/4, να είναι δηλαδή 100% έτοιμος να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει στην κατάκτηση του μοναδικού στόχου πους της έχει απομείνει στη φετινή σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στην τελευταία προπόνηση της Ένωσης, ο Μάνταλος πήγε συντηρητικά και μαζί με τους Τσιγκρίνσκι - Σιμόες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Εκτός παρέμεινε ο Άλεφ που συνέχισε τη θεραπεία του και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη πότε θα είναι έτοιμος. Ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ