ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στον "αέρα" ακόμα ο Μπάρμπα

Lazio's Ciro Immobile, left, and Empoli's Federico Barba fight for the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Empoli, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 25, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Lazio's Ciro Immobile, left, and Empoli's Federico Barba fight for the ball during a Serie A soccer match between Lazio and Empoli, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Sept. 25, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Δημοσιεύματα ήθελαν τις Κιέβο και Βαγιαδολίδ να έχουν συμφωνήσει για τον τερματισμό του δανεισμού του Μπάρμπα, ωστόσο οι δύο ομάδες δηλώνουν άγνοια. Οι Ιταλοί βάζουν στο κόλπο την Ουντινέζε με 2 εκατ. ευρώ.

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα ήταν ένας εκ των ποδοσφαιριστών που απασχόλησαν έντονα το ρεπορτάζ της ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα. Η υπόθεσή του δεν έχει "καεί" ακόμα, ωστόσο παραμένει δύσκολη, αφού στην Ιταλία έχουν βάλει στο κόλπο της απόκτησής του την Ουντινέζε.

Συγκεκριμένα, στην Ιταλία, Μέσα που παρακολουθούν το ρεπορτάζ των "ασπρόμαυρων" σημειώνουν πως το κλαμπ ενδιαφέρεται για την αγορά του Μπάρμπα αντί 2 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά, τώρα, στα ρεπορτάζ που ήθελαν συμφωνία της Κιέβο με την Βαγιαδολίδ για τερματισμό του δανεισμού του στόπερ στην ισπανική ομάδα, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής τόσο από την ισπανική ομάδα όσο και από την ιταλική.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ