ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στο "ψυγείο" ο Βράνιες με εντολή Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Στο "ψυγείο" ο Βράνιες με εντολή Μελισσανίδη
SOTIRIS DIMITROPOULOS

H AEK κάλεσε σε απολογία τον Όγκνιεν Βράνιες για την ανάρτηση με την Καρλέουσα, ενώ ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή στον Νίκο Κωστένογλου να μην τον υπολογίζει για ένα μήνα!

Η σημερινή (29/10) επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα έφερε σημαντικές εξελίξεις και στο θέμα των τιμωριών των ποδοσφαιριστών για τη συμπεριφορά τους στο πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες. Μάλιστα, ο Βόσνιος στόπερ κλήθηκε και σε απολογία από τη διοίκηση για την ανάρτηση με την Καρλέουσα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε εντολή στον Νίκο Κωστένογλου να μην τον υπολογίζει για ένα μήνα!

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα μπροστά σε όλους τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης για τη χρήση των social media: "Είστε πρότυπα για τα μικρά παιδιά που σας ακολουθούν στα σοσιαλ μίντια και σας βλέπουν και αυτά εγώ δεν τα ανέχομαι".

Αν τεθεί σε ισχύ η τιμωρία του Βράνιες, τότε θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο (03/11, 19:30), Παναθηναϊκό (10/11, 19:30) και Άρη (24/11, 19:30) και ΟΦΗ (30/11, 19:30).

Άλλωστε, το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από το βράδυ της Δευτέρας (28/10) πως θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις μετά τα όσα συνέβησαν τόσο στο ντέρμπι όσο και στο πάρτι του Βόσνιου στόπερ. Πλέον, ανάλογα με την απολογία του Βόσνιου, θα υπάρξουν κι οι ανάλογες κυρώσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ: Κεραυνοί Μελισσανίδη στα Σπάτα
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ