ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία του Ινσούα, παλεύει για Άλι

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό για την επόμενη ημέρα και κινείται για την απόκτηση ενός στόπερ, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ. Οι Ινσούα και Άλι είναι στο προσκήνιο, με το θέμα του στόπερ να είναι πολύ πιο σύνθετο.

Πολλές μεταγραφικές υποθέσεις έχει ξεκινήσει η ΑΕΚ, καθώς μετά και την αναβολή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας έχει στραφεί στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Η Ένωση έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στις περιπτώσεις των Ινσούα, Αλμοέζ Άλι, για τους οποίους εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα. Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Όγκνιεν Βράνιες που βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.

Ο Ινσούα είναι ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται πιο κοντά στους "κιτρινόμαυρους". Ο 29χρονος Αργεντινός μπακ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τρία χρόνια, ενώ το οικονομικό χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών μειώνεται. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει deal, αφού υπάρχει διάθεση για συνεργασία.

Η περίπτωση του Αλμοέζ Άλι, που αποκάλυψε το Sport24.gr, είναι πολύ πιο σύνθετη. Έχει συμβόλαιο με την Αλ-Ντουχάιλ μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης έχει πέσει η πρόταση για διετή δανεισμό του, ενώ σε περίπτωση που αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή η ομάδα του Κατάρ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης.

Όσον αφορά στον Βράνιες, η ΑΕΚ δεν προτίθεται να δώσει χρήματα για να τον κάνει δικό της από την Άντερλεχτ. Η μόνη περίπτωση να γυρίσει για τρίτη φορά στην Ελλάδα είναι μόνο αν μείνει ελεύθερος από τους Βέλγους ή αν δοθεί εκ νέου δανεικός, με την Άντερλεχτ να πληρώνει ένα μέρος του συμβολαίου του.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει στην λίστα του άλλες δύο περιπτώσεις. Η πρώτη είναι του 32χρονου Νέναντ Τόμοβιτς, ο οποίος ανήκει στην Κίεβο Βερόνα, ενώ την περσινή χρονιά έπαιξε στην Σπαλ. Το συμβόλαιό του με τους Ιταλούς εκπνέει το καλοκαίρι του 2021. Η δεύτερη είναι ο26χρονος Κροάτης Ζόραν Άρσενιτς της πολωνικής Γιακελόνια, ο οποίος παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Για το κέντρο της άμυνας είχε ακουστεί και ο Ζόραν Πλάνιτς, ωστόσο οι δικαστικές εκκρεμότητες που έχει με την Στεάουα, και η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του, ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, έκανε τους ιθύνοντες της ΑΕΚ να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ