ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία η πώληση του Σιμόες

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μαζί με την ΑΕΚ θα ταξιδέψει ο Αντρέ Σιμόες για τη Λισαβόνα, ωστόσο αυτό που καίει περισσότερο είναι η συζήτηση με τον ατζέντη του για την πώλησή του στην Αλ Ουάχντα

Ο Πορτογάλος αμυντικός μέσος δέχεται στενό πρεσάρισμα από την ΑΕΚ προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση της Αλ Ουάχντα, με την οποία η Ένωση έχει έλθει σε συμφωνία για την παραχώρησή του. Μάλιστα λέγεται ότι στο ταμείο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, θα εισρεύσει ποσό κοντά στο 1 εκατ. €.

Ωστόσο ο Σιμόες, δεν έχει πει ακόμα το «ναι» και τούτο διότι «κλωτσάει» στην πρόταση της ομάδας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με ετήσιες απολαβές 800.000 ευρώ, ζητώντας περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας. Προφανώς γνωρίζει τι χρήμα κυκλοφορεί στις εκεί ομάδες και ειδικότερα στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Σιμόες ταξιδεύει μαζί με την αποστολή της ομάδας σήμερα, με προορισμό τη Λισαβόνα, προκειμένου να τα βάλει κάτω με τον ατζέντη του Κιμ Ριμπέιρο και να πάρει τις τελικές αποφάσεις για το μέλλον του. Το ιδεατό για την ΑΕΚ θα ήταν να αποδεχθεί αυτή την πρόταση των Αράβων και το κακό σενάριο να την προσπεράσει, περιμένοντας κάτι άλλο. Ή ενδεχομένως έχοντας κάτι άλλο, που όμως θα τον κρατήσει στην ομάδα ανενεργό έως το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Πορτογάλος θα πει εν τέλει το "ναι" στην αραβική πρόταση και θα αποχωρήσει από την Ένωση προσφέροντάς της πολύ σημαντική οικονομική βοήθεια, καθώς στο ταμείο της θα μπει ένα πολύ σημαντικό ποσό για την πώλησή του, χώρια τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από τη λύση συμβολαίου του. Αν και οι φήμες λένε ότι ο ατζέντης του Σιμόες αξιώνει κομμάτι και από αυτές τις δύο πίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ