ΑΕΚ

AEK: Στην τελική ευθεία για Βόλο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι διεθνείς της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα και η προετοιμασία της Ένωσης για το ματς με το Βόλο (20/10, 19:30) μπήκε στην τελική της ευθεία. Χωρίς προβλήματα πλην του Βασίλη Μπάρκα ο Νίκος Κωστένογλου.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο το Βόλο (20/10, 19:30) για την έβδομη αγωνιστική της Super League 1 και ο τεχνικός της Ένωσης, Νίκος Κωστένογλου, είδε στην προπόνηση της Τετάρτης (16/10) τους διεθνείς να επιστρέφουν.

Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ματς με την ομάδα της Μαγνησία. Ο προπονητής του Δικεφάλου τόνισε στους παίκτες του την επιτακτική ανάγκη της νίκης, ενώ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα εκτός από τον Βασίλη Μπάρκα.

Ο 25χρονος Έλληνας γκολκίπερ χτύπησε στον αντίχειρα κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την Εθνική ομάδα κι έτσι θ' απουσιάσει από αυτό το ματς, αλλά κι από το ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η άτυχη στιγμή του Βασίλη Μπάρκα, επαναφέρει τον Παναγιώτη Τσιντώτα στο προσκήνιο, τον τερματοφύλακα δηλαδή με τις περισσότερες παρουσίες από κάθε άλλον, στη σεζόν κατάκτησης του τίτλου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ