ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για Σιμάνσκι

ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία για Σιμάνσκι

Η προθεσμία καταβολής της οψιόν αγοράς του Νταμιάν Σιμάνσκι από την Αχμάτ Γκρόζνι εξέπνευσε, αλλά δεν σημαίνει τίποτα καθώς η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία των συζητήσεων με τη ρωσική ομάδα για τον Πολωνό μέσο.

Η 15η Ιουνίου ήταν η προθεσμία που είχε οριστεί για την καταβολή της οψιόν αγοράς στη διαπραγμάτευση της ΑΕΚ με την Αχμάτ Γκρόζνι όταν ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραχωρήθηκε τον Ιανουάριο δανεικός από την ρωσική ομάδα στην Ένωση.

Η προθεσμία εξέπνευσε αλλά έτσι κι αλλιώς ο Δικέφαλος δεν ήταν διατεθειμένος να πληρώσει το ποσό του 1.500.000 ευρώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες της για τον 24χρονο Πολωνό.

Το αντίθετο, μάλιστα. Οι συζητήσεις των δυο πλευρών βρίσκονται στην τελική ευθεία, όπως άλλωστε είχε διαβεβαιώσει και ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινόμαυρων, Ίλια Ίβιτς, τον ποδοσφαιριστή σε κατ' ιδίαν συνάντησή τους.

Ο Σιμάνσκι αναμένεται να μείνει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και να παίξει στα εναπομείναντα ματς Super League 1 και Κυπέλλου Ελλάδας. Αντίθετα δεν είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Όγκνιεν Βράνιες, καθώς δεν έχει διευθετηθεί η εκκρεμότητα με την Άντερλεχτ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ