ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Ιταλία ο Βέρντε για να υπογράψει με Σπέτσια

ΑΕΚ: Στην Ιταλία ο Βέρντε για να υπογράψει με Σπέτσια

Ο Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται στην Ιταλία, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, προκειμένου να προχωρήσει η μετακίνησή του στην Σπέτσια.

Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του στην Σπέτσια βρίσκεται ο Ντανιέλε Βέρντε. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο 24χρονος εξτρέμ βρίσκεται ήδη στην πόλη της Ιταλίας.

Ο Βέρντε θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Σπέτσια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, ο ατζέντης του, Λουίτζι Λάουρο, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (21/9) στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις. Το μεσημέρι της Τρίτης (22/9) η AEK ήλθε σε συμφωνία με την ομάδα της Λιγκούρια για τον Ναπολιτάνο μεσοεπιθετικό.

Στα ταμεία των κιτρινόμαυρων θα μπουν 300.000 ευρώ από το ενοίκιο για τον Βέρντε για ένα χρόνο, ενώ υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 800.000 ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Συνολικά θα μπει στα ταμεία του Δικεφάλου το ποσό του 1.100.000 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ