ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Σάκχοφ

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Σάκχοφ
EUROKINISSI

Ο Γιεβγέν Σάκχοφ από το μεσημέρι της Παρασκευής βρίσκεται στην Αθήνα, πήγε για ιατρικές εξετάσεις, και το Σάββατο αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό της απόκτησης του από την ΑΕΚ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, λίγο μετά τις 4.00μ.μ., έφτασε στην Αθήνα μέσω Μιλάνου για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Γιεβγέν Σάκχοφ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λέτσε. Ο πρώην παίκτης της Λέτσε και του ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους κιτρινόμαυρους με το Sport24.gr να αποκαλύπτει τη συμφωνία με τον έμπειρο μέσο.

Η άφιξη του Σάκχοφ συνέπεσε με την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για το Αγρίνιο και ναι μεν ο Ουκρανός πήγε απευθείας στο ιατρικό κέντρο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες θα συνεχιστούν και το Σάββατο και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους.

Κάτι που δεν θα γίνει την Παρασκευή αφού δεν θα προλάβει να ολοκληρώσει τόσο τις ιατρικές όσο και εργομετρικές εξετάσεις που απαιτούνται πριν πέσουν οι υπογραφές. Το δεδομένο είναι πως εντός των επόμενων ωρών ο Σάκχοφ θα είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ