ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα ο Σιμάο

Ο Νταβίντ Σιμάο στην προετοιμασία της ΑΕΚ
Ο Νταβίντ Σιμάο στην προετοιμασία της ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταβίντ Σιμάο επέστρεψε σε αποστολή της ΑΕΚ, καθώς ο Μάσιμο Καρέρα τον συμπεριέλαβε σε αυτή για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Κλωναρίδης, όπως και ο Σιμόες.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης (30/1, 19:30) στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον επαναληπτικό του 1-1 της Αρκαδίας στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αποστολή των κιτρινόμαυρων συμπεριέλαβε ο Μάσιμο Καρέρα τον Νταβίντ Σιμάο. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός έμειναν οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Κλωναρίδης και Μπότος που στην τελευταία προπόνηση της Ένωσης ακολούθησαν ατομικό.

Επίσης, στην αποστολή της ΑΕΚ δεν βρίσκεται ο Αντρέ Σιμόες που είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την 21η αγωνιστική της Super League 1. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τ' ονόματα των ποδοσφαιριστών που επανδρώνουν την κιτρινόμαυρη αποστολή:

Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Ολιβέιρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ