ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στη Φρανκφούρτη με προορισμό την Ελλάδα ο Ολιβέιρα

Portugal's player Nelson Oliveira attempts a shot at goal during their friendly soccer match with Turkey, Saturday, June 2 2012, at the Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Paulo Duarte)
Portugal's player Nelson Oliveira attempts a shot at goal during their friendly soccer match with Turkey, Saturday, June 2 2012, at the Luz stadium in Lisbon. (AP Photo/Paulo Duarte) AP PHOTO/PAULO DUARTE

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει αρχίσει το ταξίδι του με προορισμό την Ελλάδα. Ο Πορτογάλος επιθετικός βρίσκεται στη Γερμανία και στις 19:00 θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

Το ταξίδι του Νέλσον Ολιβέιρα με προορισμό την Αθήνα άρχισε. Ο Πορτογάλος φορ βρίσκεται ήδη στη Γερμανία και στις 19:00 ώρα Ελλάδας θα μπει στο αεροπλάνο από την Φρανκφούρτη και γύρω στις 21:45 θα προσγειωθεί στο "Ελ. Βενιζέλος".

Ο έμπειρος επιθετικός, αφού φτάσει στη χώρα μας θα πάει απευθείας στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί και το Σάββατο (20/7) θα βάλουν μπρος οι εμπλεκόμενες πλευρές για να τελειώσουν τη μεταγραφή.

Το πρωί, λοιπόν, ο Ολιβέιρα θα περάσει τα απαραίτητα ιατρικά και μαζί με τους εκπροσώπους του θα πάνε στα κεντρικά της ΑΕΚ στο Μαρούσι για να υπογράψουν διετές συμβόλαιο, καλύπτοντας έτσι το κενό που άφησε πίσω του Έσε Πόνσε στη θέση των σέντερ φορ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ