ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Στενό μαρκάρισμα σε Σιμόες κατά τη διάρκεια του ματς με τη Λαμία!

CHAMPIONS LEAGUE / ΑΕΚ - ΒΙΝΤΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σιμόες EUROKINISSI SPORTS

Ανατροπή στην υπόθεση Σιμόες παλεύει η ΑΕΚ, καθώς διαπραγματεύσεις γίνονταν την ώρα της διεξαγωγής του ματς με τη Λαμία, στα επίσημα του ΟΑΚΑ!

Ως απίθανο να παραμείνει στην ΑΕΚ φάνταζε το ενδεχόμενο για τον Αντρέ Σιμόες. Ωστόσο ο Πορτογάλος μέσος της Ένωσης δέχθηκε "στενό μαρκάρισμα" στα επίσημα του ΟΑΚΑ, κατά τη διάρκεια του ματς με τη Λαμία, από τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Μηνά Λυσάνδρου.

Είναι ξεκάθαρο ότι γίνονταν παζάρια, με νούμερα και αριθμούς να "τρέχουν" σε αριθμομηχανή κινητού τηλεφώνου! Αυτό που η πρωταθλήτρια προσπαθεί, είναι να διαπραγματευτεί την παραμονή του Πορτογάλου μέσου, ωστόσο στο τραπέζι είναι και η συζήτηση σε ομάδα του εξωτερικού, η οποία θα αποφέρει κέρδος στην Ένωση αν τελικά πωληθεί ο Πορτογάλος.

Είναι δεδομένο και εξακριβωμένο ρεπορταζιακά ωστόσο, ότι πρωτίστως η προσπάθεια των Παπαδόπουλου και Λυσάνδρου, είχε ως πρώτο στόχο την εύρεση συμφωνίας για την παραμονή του Σιμόες στην ΑΕΚ. Αυτό θέλουν ξανά στην ομάδα και το προσπαθούν. Δεν είναι όμως βέβαιο ότι θα τα καταφέρουν.

Σαφώς, δεδομένα συζητήθηκαν, στην επί περίπου 40 λεπτά συνομιλία των Παπαδόπουλου και Σιμόες, για την πιθανότητα παραμονής του υπαρχηγού της ΑΕΚ στην ομάδα, όμως όλα τα ενδεχόμενα μετά και από αυτή την εξέλιξη είναι πιθανά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ