ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Καρέρα τα είπε με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, Κώστα Τσάνα

ΑΕΚ: Στα Σπάτα ο Καρέρα τα είπε με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, Κώστα Τσάνα

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, βρέθηκε τη Δευτέρα (3/8) στα Σπάτα και τα είπε για αρκετή ώρα με τον τεχνικό διεθυντή της ακαδημίας, Κώστα Τσάνα, που βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο για την προετοιμασία της Κ17 των κιτρινόμαυρων.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Δευτέρα (3/8) βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας των κιτρινόμαυρων. Μάλιστα εκεί ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του συλλόγου, Κώστας Τσάνας, αφού είχε πρώτη το τμήμα εφήβων της ΑΕΚ.

Ο Ιταλός τεχνικός τα είπε για αρκετή ώρα με τον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας ενώ συζήτησε και με τον προπονητή της Κ19, Ηλία Καλοπήτα. Η συζήτηση των τριών ανδρών είχε να κάνει με τη σχέση της πρώτης ομάδας με την αντίστοιχη της ακαδημίας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αρχισε σήμερα στα Σπάτα η προετοιμασία της ομάδας Κ17 της ΑΕΚ που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα Super League K17 της σεζόν 2020-21. Μία εβδομάδα μετά την πρώτη προπόνηση της Κ19, σειρά πήρε σήμερα το τμήμα των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2004 και το 2005.

Παρόν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν το προπονητικό και επιστημονικό επιτελείο, με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή Κώστα Τσάνα που μίλησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Οι γιατροί της Ακαδημίας έδωσαν οδηγίες στα παιδιά για το υγειονομικό πρωτόκολλο που ακολουθείται στις προπονήσεις. Την πρώτη προπόνηση της Κ17 παρακολούθησε από την εξέδρα ο προπονητής της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα που είχε συνομιλία με τον Κώστα Τσάνα και με τον προπονητή της ομάδας Κ19 Ηλία Καλοπήτα.

Ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Νεντέλκοβιτς και οι συνεργάτες του Βασίλης Αποστόλου, Αντώνης Λυκούρης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Σάκης Ζαββός (γυμναστής) συνάντησαν τους 31 ποδοσφαιριστές που είναι οι Αγγελόπουλος, Αντωνόπουλος, Γεωργιάδης, Γιαματζίδης, Δεληγιαννίδης, Δημητριάδης, Ζαχαρόπουλος, Καραγιαννίδης, Kλάψας Καραστέργιος, Κοντάκης, Κόντος, Κρουσελνίτσκι Κυρσανίδης, Λαντίκας, Λυμπερόπουλος, Μαρίνης, Μαχαίρας, Μίρο, Μούτσα, Μπαλαμώτης, Ντέλλας, Παπαδόπουλος, Παπαθανασίου, Πιτιλάκος, Σεφερλής, Σκιαδαρέσης, Τρέμμας, Τσιαχματιώτης, Τσίρης, Φωτόπουλος (απών ο Σαραντίτης).

Η προετοιμασία της ομάδας Κ15 θα αρχίσει στις 10 Αυγούστου, της Κ13 στις 17 του ίδιου μήνα και της Κ11 στις 24 Αυγούστου".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ