ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα κιτρινόμαυρα ο Καρακλάγιτς

ΑΕΚ: Στα κιτρινόμαυρα ο Καρακλάγιτς

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ Πέταρ Καρακλάγιτς με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτησή του μέχρι το 2025. Είχε προηγηθεί συνάντηση του νεαρού Σέρβου με τον Ίλια Ίβιτς.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου αριστερού εξτρέμ, Πέταρ Καρακλάγιτς. Ο νεαρός Σέρβος (ύψος 1.80μ), ο οποίος αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο στη σερβική Προλετέρ, βρέθηκε στην Αθήνα και στα γραφεία της ΑΕΚ συνοδευόμενος από τον ατζέντη του και πρώην παίκτη της Ένωσης, Βασίλη Ρόβα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2025.

Μάλιστα, η ΑΕΚ κοινοποίησε νωρίτερα φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Twitter, στην οποία ο Καρακλάγιτς συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς. "Η πρώτη συνάντηση του Πέταρ Καρακλάγιτς με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, Ίλια Ίβιτς" αναφέρει η ανάρτηση.

Ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ αποτελεί προσωπική επιλογή του Ίλια Ίβιτς, ο οποίος είχε εισηγηθεί την απόκτησή του. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ μάλιστα ταξίδεψε στην Σερβία και συναντήθηκε με την οικογένεια του νεαρού ποδοσφαιριστή, ώστε να τον πείσει να υπογράψει στην Ένωση.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Πέταρ Καρακλάιτς από την FK Proleter Novisad, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος Σερβίας. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα μας, μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 69, που ήταν και το πρώτο νούμερο φανέλας της μέχρι σήμερα ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο γεννημένος στο Βελιγράδι την 1η Φεβρουαρίου 2000 Σέρβος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την Προλετέρ τον περασμένο Ιανουάριο προερχόμενος από τις Ακαδημίες της ΦΚ Βόζντοβατς και πρόλαβε να αγωνιστεί σε εννιά αγώνες (τις οχτώ ως βασικός) στη Σούπερ Λίγκα της Σερβίας με τρεις ασίστ. Στις περισσότερες συμμετοχές του αγωνίστηκε ως αριστερός εξτρέμ, ενώ έχει παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Πέταρ, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Καλή επιτυχία σε αυτό το σπουδαίο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής σου καριέρας!"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ