ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ανατροπή με Γαλανόπουλο, έμεινε στην Ένωση

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Γαλανόπουλος βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ και υπέγραψε τη βελτιωμένη πρόταση που του κατατέθηκε με ετήσιες απολαβές 200, 220 και 250.000 ευρώ μένοντας μέχρι το 2023 στην Ενωση.

Σε ανατροπή οδηγήθηκε η υπόθεση του Κώστα Γαλανόπουλου, όπως αποκάλυψε το Sport24.gr. Ο Έλληνας διεθνής μέσος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/8) στα γραφεία της ΑΕΚ και υπέγραψε τη βελτιωμένη πρόταση που του κατατέθηκε.

Μετά το αδιέξοδο των τελευταίων ημερών η Ένωση κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον 22χρονο για τριετή επέκταση. Η πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προβλέπει απολαβές 200.000 ευρώ για τον πρώτο, για τον δεύτερο 220.000 ευρώ και για τον τρίτο 250.000 ευρώ.

Αξίζει να τονιστεί ότι προβλέπονται πολύ καλά μπόνους προσωπικών και ομαδικών στόχων, τα οποία μπορούν να ανεβάσουν τις ετήσιες αποδοχές από το 30.000 έως 50.000 ευρώ.

Επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ήταν από το μεσημέρι στα γραφεία, μίλησε μαζί του και η παραμονή του έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες. Αξίζει, δε, να τονιστεί ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος πήγε με τα ρούχα της προπόνησης από τα Σπάτα στα γραφεία.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε υπενθυμίζεται το απόγευμα την απόκτηση του 30χρονου Ιρανού διεθνή επιθετικού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα και μάλιστα πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 11.

Παράλληλα, έδωσε τα χέρια με την Αλ Νασρ του Ντουμπάι και ο 28χρονος Έλληνας διεθνής μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Γαλανόπουλου. Ο Έλληνας διεθνής μέσος υπέγραψε με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016 στο παιχνίδι των Play Offs με τον Πανιώνιο και από το καλοκαίρι του 2016 αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας, όντας εκ των βασικών παικτών της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στη σεζόν 2017-18 έφτασε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία της καριέρας του, όντας ο νεαρότερος πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ μεταπολεμικά. Όταν κατακτήθηκε ο τίτλος ήταν 20 ετών και τεσσάρων μηνών, έχοντας συμμετάσχει σε 19 αγώνες στην πορεία του πρωταθλήματος και σε άλλους 15 σε Κύπελλο (6) και Ευρώπη (9). Συνολικά μετράει 106 συμμετοχές και 5 γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ενώ στις 15 Μαϊου 2018, σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Σαουδική Αραβία, έκανε το ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών, με την οποία μετρά έως σήμερα τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ.

Κώστα, για πάντα εδώ!"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ