ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Μελισσανίδης στο ημίχρονο

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και εξέφρασε τα παράπονά του στον Ελβετό διαιτητή, Στέφαν Κλόσνερ.

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Ελβετού, Στεφάν Κλόσνερ είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πήγε στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια των διαιτητών και εξέφρασε τις αντιρρήσεις του για τις αποφάσεις του 38χρονου ρέφερι.

"Τα φάουλ είναι 11-2, δώσε και σε εμάς κανένα φάουλ", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης. Εκτός από τον Μελισσανίδη, παράπονα για τη διαιτησία έκανε κι ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, τα οποία εξέφρασε με έντονο τρόπο, με συνέπεια να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα από τον Κλόσνερ.

Θυμίζουμε πως ο Ελβετός υπέδειξε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, για χέρι του Μιχάλη Μπακάκη σε γύρισμα του Ομάρ Ελ Καντουρί, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR, καθώς αρχικά δεν είχε δείξει το σημείο του πέναλτι. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος υπήρχε το ακυρωθέν γκολ της ΑΕΚ για οφσάιντ του Πέτρου Μάνταλου, αλλά και τα παράπονα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για φάουλ του Νέναντ Κρστιτσιτς πάνω στον Ντούγκλας Αουγκούστο πριν από το 2-2 της Ένωσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ