ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια μετά την εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη νίκη.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο, επικρατώντας 3-0 του ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι "κιτρινόμαυροι" συνέχισαν την ανοδική πορεία του τελευταίου διαστήματος, αποδεικνύοντας πως θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στα playoffs.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια και μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη νίκη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν χαρούμενος από την εικόνα της Ένωσης, ενώ είχε μία σύντομη συνομιλία και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ίλια Ίβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - ΟΦΗ 3-0: Κιτρινόμαυρη καταιγίδα με ιταλική φινέτσα
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η βαθμολογία μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων
ΑΕΚ: Η... φάπα του Καρέρα στον χαμογελαστό Λιβάγια μετά την κόκκινη
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ