ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σοβαρές σκέψεις για μετακόμιση στη Ριζούπολη μέχρι να μπει στην Αγιά Σοφιά

ΑΕΚ: Σοβαρές σκέψεις για μετακόμιση στη Ριζούπολη μέχρι να μπει στην Αγιά Σοφιά

Στην ΑΕΚ σκέφτονται πολύ σοβαρά ν' αφήσουν το ΟΑΚΑ και τη νέα σεζόν η ομάδα να παίξει στη Ριζούπολη έως την οριστική επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Διαβάστε τους λόγους που οι κιτρινόμαυροι οδηγούνται σε αυτή την απόφαση.

Οι πρώτες συσκέψεις για ν' αλλάξει η ΑΕΚ έδρα τη νέα σεζόν έχουν ήδη γίνει. Οι κιτρινόμαυροι σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν το Ολυμπιακό Στάδιο, μετακομίζοντας στη Ριζούπολη έως η ομάδα να πάρει το πράσινο φως για τη μόνιμη εγκατάστασή της στην Αγιά Σοφιά.

Τώρα, γιατί στην Ένωση έχουν μπει σε μία τόσο σοβαρή σκέψη, τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ένας από τους βασικούς λόγους είναι το ζήτημα των συνεχόμενων κλήσεων σε απολογία και οι τιμωρίες που έχει δεχθεί το κλαμπ (κάτι που κινδυνεύει και τώρα) για όσα μπορούν να συμβούν στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και εκτός αυτού που είναι αδύνατο οι κιτρινόμαυροι να ελέγξουν.

Από πλευράς κιτρινόμαυροι αναφέρουν ότι " ...στα περισσότερα γήπεδα πέντε μέτρα έξω από την κάθε θύρα είναι δημόσιος χώρος αλλά ο περιβάλλον χώρος του ΟΑΚΑ εκτείνεται σε πολλαπλάσια ακτίνα με αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε (ομάδα αναρχικών ή όποιοι άλλοι, όπως έγινε την Κυριακή κοντά στο γήπεδο του μπάσκετ) να δημιουργήσουν πρόβλημα και να είναι μονίμως κατηγορούμενη η ΑΕΚ, να πληρώνει βαρύτατα πρόστιμα συνεχώς και να είναι σε κίνδυνο η έδρα της κάθε χρόνο... "

Επίσης, από την Ένωση αναφέρουν πως " ...και στα επεισόδια της Κυριακής η αστυνομία σημειώνει ότι το κυρίως κομμάτι των επεισοδίων έγιναν έξω από τον περιβάλλοντα χώρο αλλά το επιβαρυντικό για εμάς είναι ότι κάποιοι που αποπειράθηκαν μετά να έρθουν και να μπουν στο γήπεδο στο ημίχρονο χωρίς εισιτήριο πλακώθηκαν και μέσα από την περίφραξη που και πάλι η απόσταση από τη θύρα είναι πολύ μεγάλη..."

Η χαρακτηριστική ατάκα που έβγαινε από τα γραφεία του Αμαρουσίου ήταν: " Δεν γίνεται η ΑΕΚ να πληρώνει για τον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και για τη συνολική έκταση της εγκατάστασης που πιάνει τη... μισή Αθήνα και είναι αδύνατο να ελεγχθεί από εμάς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ