ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σοκ με Αραούχο, υπέστη θλάση

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο, υπέστη θλάση και είναι αμφίβολο αν και πόσο θα παίξει στα playoffs με την επιστροφή δράσης στη Super League. Πώς επηρεάζεται η υπόθεση απόκτησής του από τη Λας Πάλμας.

Σοκ στην ΑΕΚ καθώς ο Σέρχιο Αραούχο υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι είναι βαριάς μορφής ο Αργεντινός επιθετικός είναι αμφίβολο αν και πόσο θα παίξει με την Ένωση στα playoffs της Super League, όταν επιστρέψει η δράση.

O "Tσίνο" θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους, αν και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για 4-6 εβδομάδες. Δημιουργείται μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΚ καθώς κανείς δεν γνωρίζει ακόμη πότε θα είναι έτοιμος και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Φυσικά μένει να φανεί πώς θα επηρεάσει ο τραυματισμός και την υπόθεση απόκτησής του από τη Λας Πάλμας, από την οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός στο Δικέφαλο. Έτσι κι αλλιώς για την ΑΕΚ το ποσό των 2.700.000 ευρώ που είχε τεθεί ως οψιόν αγοράς είναι μεγάλο και είχε δρομολογηθεί η προσπάθεια αναπροσαρμογής του μέσα από επαναδιαπραγμάτευση.

Ο τραυματισμός μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά το μέλλον του 28χρονου Νοτιοαμερικανού. Μπορεί δηλαδή οι κιτρινόμαυροι να καταφέρουν να ρίξουν το ποσό επικαλούμενοι τον τραυματισμό του ή και να κάνουν πίσω δεδομένου ότι θα έχει απουσιάσει (συνυπολογίζοντας και την αναγκαστική αποχή λόγω κορονοϊού) για μεγάλο διάστημα. Είναι, όμως, κάτι που θα φανεί τις επόμενες εβδομάδες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ