ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: SMS και πίεση στον Σιμόες

ΑΕΚ: SMS και πίεση στον Σιμόες

Στις εξέδρες των επισήμων του Ολυμπιακού Σταδίου, στέλεχος της ΑΕΚ... μάρκαρε στενά τον Σιμόες για την πώλησή του στην Αλ Ουάχντα, αλλά και με σενάριο παραμονής.

Όλα ξεκίνησαν από ένα μήνυμα στο κινητό του Μηνά Λυσάνδρου το οποίο εκείνος έδειξε στον Γιάννη Παπαδόπουλο κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ - Λαμία. Όλα συνέβησαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ, το μήνυμα αυτό ήταν η αφορμή για ένα στενό μαρκάρισμα στον Αντρέ Σιμόες το οποίο διήρκεσε περίπου 40 λεπτά μπροστά σε πολλά μάτια.

Αυτό που το στέλεχος της ΠΑΕ επιχειρούσε να πετύχει ήταν να πάρει τη θετική απάντηση του Πορτογάλου στην πρόταση που είχε κάνει η Αλ Ουάχντα για την αγορά του από την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωταθλήτρια έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο ο Σιμόες συνέχιζε και χθες να αξιώνει μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές απ' αυτές που έχει προτείνει στον ίδιο η συγκεκριμένη ομάδα.

Το πρέσινγκ του Παπαδόπουλου στον Σιμόες ήταν διαρκείας, αλλά σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν κοντά και άκουγαν ή έβλεπαν τη διαπραγμάτευση, κουβέντα μεταξύ των δύο έγινε και για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ΑΕΚ.

Από την πλευρά της Ένωσης προκύπτει ότι η πίεση που ασκήθηκε στον Σιμόες πραγματοποιήθηκε με σκοπό την από μέρους του αποδοχή των οικονομικών δεδομένων που έβαλε στο τραπέζι το αραβικό κλαμπ. Όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Σιμόες είχαν συναντηθεί πριν από δύο ημέρες σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας ο Παπαδόπουλος και ο Ουζουνίδης!

Κάποιοι λένε ότι αυτό έγινε τυχαία, αλλά υπάρχει και η περίπτωση αυτή η συνεύρεση να έχει το σκοπό της: Να μεταπεισθεί ο Πορτογάλος για να παραμείνει στην ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ προτιμά να εισπράξει ένα σημαντικό ποσό για την πώληση του Σιμοες, ειδάλλως να τον πείσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το σενάριο παραμονής ενός ανενεργού Σιμόες έως το καλοκαίρι θα κάνει κακό στις μεταγραφικές αναζητήσεις της...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ