ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σκέψεις επιστροφής Κονέ για να κλείσει την καριέρα του

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ εξετάζει την επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ έπειτα από δύο χρόνια, ώστε ο 33χρονος Έλληνας μέσος να ολοκληρώσει την καριέρα του με την φανέλα της Ένωσης.

Έπειτα από δύο χρόνια, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο Παναγιώτης Κονέ να φορέσει ξανά την φανέλα της ΑΕΚ. Η Ένωση εξετάζει την επιστροφή του 33χρονου Έλληνα μέσου, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του με τα κιτρινόμαυρα.

Ο Κονέ τη δεδομένη στιγμή είναι ελεύθερος, εφόσον αγωνίστηκε μία σεζόν στην Αυστραλία με την φανέλα της Γουέστερν Γιουνάιτεντ. Στην χώρα της Ωκεανίας πραγματοποίησε 15 εμφανίσεις, σκόραρε δύο γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Ο 33χρονος Έλληνας μέσος έχει κάνει δύο θητείες με την φανέλα της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα από την σεζόν 2005 έως το 2008, ενώ αγωνίστηκε με τα κιτρινόμαυρα και την αγωνιστική περίοδο 2017/2018 ως δανεικός από την Ουντινέζε. Συνολικά, στην Ένωση έχει παίξει 54 φορές.

Πέρα από την ΑΕΚ και την Γουέστερ Γιουνάιτεντ, ο Κονέ έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή, Ουντινέζε, Μπρέσια, Γραναδα και Φιορεντίνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ