ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σιμάο με αγορά 400.000 ευρώ

ΑΕΚ: Σιμάο με αγορά 400.000 ευρώ

Ο Νταβίντ Σιμάο έχει μπει στο ραντάρ της ΑΕΚ και είναι μία περίπτωση που απασχολεί τους "κιτρινόμαυρους" οι οποίοι αν προχωρήσουν θα πάνε για αγορά του ποδοσφαιριστή. Στο Βέλγιο, μάλιστα, αναφέρουν ότι η Ένωση τον παίρνει με 400.000 €.

Ο 29χρονος μέσος, Νταβίντ Σιμάο της Αντβέρπ απασχολεί την ΑΕΚ και η Ένωση τον παρακολουθεί στενά, διαβάζοντας όλες τις λεπτομέρειες για να γίνει κίνηση απόκτησής του από το βελγικό κλαμπ.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) κυκλοφόρησε στο Βέλγιο πως το θέμα είναι προχωρημένο και οι "κιτρινόμαυροι" θα πάρουν τον παίκτη με 400.000 ευρώ.

Η υπόθεση του Νταβίντ Σιμάο από την αρχή ήταν για αγορά, ενώ το συμβόλαιό του με τους Βέλγους εκπνέει το 2021. Πρόκειται για μία ακόμα περίπτωση παίκτη που αρέσει στον νέο προπονητή της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Σιμάο είναι αριστεροπόδαρος (ύψος 1,83μ.) και όπως γράφουν στην Πορτογαλία για εκείνον είναι το είδος του ποδοσφαιριστή που βλέπει γήπεδο, διαθέτει καλές μεταβιβάσεις και επικίνδυνα στημένα. Η καριέρα του 29χρονου άρχισε στην Μπενφίκα και στη συνέχεια έπαιξε σε Πάσος Φερέιρα, Κοΐμπρα, Μαρίτιμο, Αρούκα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μποαβίστα.

Την καλύτερή του σεζόν στην Πορτογαλία ο Σιμάο την έκανε με φανέλα της Αρούκα, σημειώνοντας 79 συμμετοχές και 11 γκολ σε τρία χρόνια. Συνολικά ο στόχος της Ένωσης έχει 181 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, πάντως, σημειώνεται ότι δεν έχει επιτευχθεί τελική συμφωνία στο θέμα: Νταβίντ Σιμάο. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε video με τις καλύτερες στιγμές του 29χρονου τη σεζόν 2016:

Διαβάστε ακόμα

ΑΕΚ: Δευτέρα στην Αθήνα ο Ζεράλντες
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ