ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σιμάνσκι με 1,5 εκατ. ευρώ

ΑΕΚ: Σιμάνσκι με 1,5 εκατ. ευρώ

Το Sport24.gr αποκαλύπτει τους όρους της συμφωνίας ανάμεσα στην AEK και στη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι για τον Νταμιάν Σιμάνσκι. Δανεικός χωρίς ενοίκιο και με υψηλή ρήτρα για το καλοκαίρι.

Άγνωστο είναι το γιατί κυκλοφόρησε ότι ο Πολωνός χαφ, Νταμιάν Σιμάνσκι, ήταν από νωρίς το πρωί στην Ελλάδα, καθώς η άφιξή του καταγράφηκε στις 22.15 το βράδυ της Δευτέρας. Τον υποδέχθηκε άνθρωπος της ΠΑΕ, οδηγώντας τον στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η αποστολή της Ένωσης πριν από τους εντός έδρας αγώνες.

Ο Πολωνός έρχεται στην Ένωση δίχως να χρειαστεί να καταβληθεί ενοίκιο στην Αχμάτ Γκρόζνι, τη ρωσική ομάδα στην οποία ανήκει, καθώς ήταν ήδη στη black list του συλλόγου, παρόλο που τον είχε αποκτήσει αντί 1,5 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι, από τη Βίσλα Πλοκ.

Ακριβώς αυτό το ποσό, δηλαδή 1,5 εκατ. ευρώ, είναι που έχει συμφωνηθεί μεταξύ της ΑΕΚ και του ρωσικού συλλόγου για την αγορά του 24χρονου χαφ τον ερχόμενο Ιούνιο, εφόσον σήμερα περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, διάρκειας πέντε μηνών.

Η ΑΕΚ το μόνο που θα έχει ως υποχρέωση έως το καλοκαίρι, θα είναι να πληρώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή με την Αχμάτ Γκρόζνι για την τρέχουσα σεζόν, δηλαδή περίπου 180.000 ευρώ έως το καλοκαίρι. Αν δεν της κάνει, τον επιστρέφει, αν θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να δώσει στο ρωσικό σύλλογο τα χρήματα που εκείνος ξόδεψε για να τον αποκτήσει από την πολωνική Βίσλα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ