ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σέλφι Καρντόσο έξω από σύνδεσμο οργανωμένων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΙΓΚΕΛ ΚΑΡΝΤΟΣΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΙΓΚΕΛ ΚΑΡΝΤΟΣΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιγκέλ Καρντόσο πήγε βόλτα στη Ραφήνα και "ανέβασε" μία φωτογραφία που ενθουσίασε τους οπαδούς της ΑΕΚ. Δείτε τη PHOTO, έξω από σύνδεσμο οπαδών της Ένωσης.

Χιλιάδες "καρδούλες" φίλων της ΑΕΚ συγκέντρωσε το τελευταίο χρονικά post του Μιγκέλ Καρντόσο, του νέου τεχνικού του κλαμπ. Ο προπονητής της Ένωσης απολαμβάνει τις ομορφιές της πόλης και βρέθηκε στην Ραφήνα για ν' αρχίσει να μαθαίνει σιγά σιγά όλες τις πλευρές της Αττικής.

Ωστόσο, αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν το μέρος που επέλεξε ο Καρντόσο να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο 47χρονος έχει βγάλει σέλφι έξω από σύνδεσμό οργανωμένων οπαδών της ομάδας του και δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος, τον προδίδει άλλωστε το χαμόγελο...

Στα σχόλια, ο Πορτογάλος γνωρίζει την αποθέωση, ενώ δεν παρέλειψε στη λεζάντα της photo να γράψει: " aekfamily" που σημαίνει " οικογένεια ΑΕΚ". Οι "κιτρινόμαυροι" του γράφουν διάφορα, όπως για παράδειγμα: " Μαθαίνεις γρήγορα" ή " Θα μας τρελάνει".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καρντόσο θα φύγει την Κυριακή για την Πορτογαλία και θα επιστρέψει στην Ελλάδα πριν από τις 24 Ιουνίου που είναι προγραμματισμένη ν' αρχίσει η προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων".

Διαβάστε ακόμη:
ΑΕΚ: O νέος Πόνσε και το standing ovation του Ρονάλντο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ