ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο Χολμέν και Αλιπούρ

ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο Χολμέν και Αλιπούρ

Δύο ποδοσφαιριστές, ένας για την άμυνα και ένας για την επίθεση, παίζουν δυνατά για την ΑΕΚ. Πρόκειται για τον στόπερ, Σεμπάστιαν Χολμέν και τον επιθετικό, Αλί Αλιπούρ. (VIDEO)

Ποδοσφαιριστές από δύο διαφορετικές αγορές φαίνεται πως συζητάει για να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της η ΑΕΚ. Ο πρώτος, ο αμυντικός, προέρχεται από τη σκανδιναβική σχολή και είναι ο Σουηδός, Σεμπάστιαν Χολμέν της Ντινάμο Μόσχας.

Ο Χολμέν είναι 27 ετών, διεθνής, και τον επόμενο μήνα θα μείνει ελεύθερος από την ρωσική ομάδα. Με βάση τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο στόπερ με θητεία στην Έλφσμποργκ να έρθει τις επόμενες ημέρες στην πατρίδα μας για να συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά τα νούμερα του Χολμέν, φέτος ολοκλήρωσε τη χρονιά του στη Ρωσία με 22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ρωσίας. Πάμε και στην άλλη περίπτωση ο οποίος είναι ο Αλί Αλιπούρ και μπορεί να παίξει τόσο ως φορ όσο και στα φτερά της επίθεσης, διότι τον χαρακτηρίζει η ταχύτητά του.

ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο Χολμέν και Αλιπούρ

Ο Αλιπούρ είναι 24 ετών και φορά τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ιράν, Περσέπολις. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2020 και τη σεζόν που τελείωσε είχε 15 γκολ σε 37 συμμετοχές.

Στο Ιράν γράφουν πως η Περσέπολις βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ομάδες για να τον πουλήσει - μεταξύ αυτών είναι και η ΑΕΚ - και οι απαιτήσεις της αγγίζουν τις 900.000 ευρώ.

Διαφαίνεται έντονη κίνηση στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, καθόσον Καρντόσο και Λυμπερόπουλος έχουν συζητήσει ήδη τέτοιου είδους ζητήματα, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται ν' ανακοινωθεί η πρόσληψη του Πορτογάλου, επισήμως, στη θέση του Μανόλο Χιμένεθ.

Photo credits: AP Photo/Shuji Kajiyama

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ